Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Άλλο Μύκονος … άλλο Αίγινα. Ο Νίκος ξέρει τη … διαφορά! ( vid )
 

 

 


 Και βέβαια το να κάνεις Πάσχα στη Μύκονο και να ψωνίζεις στα Ματογιάννια MC 2 (πανάκριβη φίρμα μαγιό από τον παράδεισο των πλουσίων το νησί St Barths …) δεν είναι “αμαρτία” όταν λέγεσαι Χατζηνικολάου. 
Όταν έχεις χρυσοπληρωθεί επί δεκαετίες – τις κρίσιμες δεκαετίες του ξεσαλώματος που οδήγησαν στην καταστροφή της χώρας – με “μυθικά” για την αγορά των ελληνικών ΜΜΕ συμβόλαια, από κανάλια που τράφηκαν κατά συρροή από θαλασσοδάνεια. 
Απλά είναι, τουλάχιστον, δείγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, να … παρεμβαίνεις όταν η ομογάλακτός σου στην Μύκονο Ντόρα Μπακογιάννη, στην εκπομπή σου, ειρωνεύεται και προσβάλλει έναν συνταξιούχο του ΙΚΑ, λέγοντάς του, ότι εσείς φταίτε που πιστεύατε αυτά που σας έλεγαν και “βγάζατε” αυτούς που “βγάζατε” στην εξουσία.

http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.nl/2016/04/ika-40.html
Η όταν το ραδιόφωνό σου και τα σαιτ σου φιλοξενούν λίβελους από τον Θανάση Γιαννόπουλο του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ, που επίσης είναι φανατικός λάτρης του νησιού των Ανέμων, κατά του Παύλου Πολάκη, επειδή έκανε αυτό για το οποίο ψηφίστηκε: 
Αρνήθηκε να κλείσει τα μάτια σε μια πρακτική και μεθόδευση φαυλοκρατίας δεκαετιών στη δημόσια διοίκηση. Αλλά στην τελική είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβεις αυτά Νίκο. 
Όσο κι αν φιλοξενείς συνδικαλιστές, συνταξιούχους, ανέργους, απλούς εργαζόμενους, στο κοινό σου, πως να συνεννοηθείς με κάποιον που δεν έκανε ποτέ Πάσχα στη Μύκονο; 
Που δεν ψωνίζει μαγιουδάκια MC 2 στα Ματογιάννια.
Που το πολύ – πολύ που μπορεί να έτυχε στη ζωή του, είναι ένα Σαββατοκύριακο στην … Αίγινα! Έχεις δίκιο Νίκο. Για εσένα τετοια άτομα είναι … “αποσυνάγωγα” από τη … Συναγωγή της Μυκόνου. 
Έχεις δίκιο Νίκο, αυτά τα άτομα μας … “οδηγούν στη δραχμή…”. 
Δεν καταναλώνουν, δεν βοηθούν στην ανάπτυξη ( της Μυκόνου βεβαίως-βεβαίως … ) όπως εσύ!


1 σχόλιο:

  1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΑΚΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΥΛΛΑΔΕς ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς. κΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΦΕΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ .ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.ΣΙΧΑΜΑΤΑ. ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή