Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Γρηγόρη, δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος υποστηρίζει ότι καλά κάνουν και πετάνε τους gay από τις ταράτσες;










Αρναούτογλου

http://www.enimerosi24.gr/136189/γρηγόρη-δεν-υπάρχει-πρόβλημα-αν-κάποι/

…Μετά θα φωνάξεις τον Σταρόβα να παίξετε παιχνίδι;
«Εγώ κάνοντας μια συνέντευξη προσπαθώ να μην παίρνω θέση γιατί δεν είναι η δουλειά μου να παίρνω θέση. Όταν με ρωτήσουν, τότε θα δώσω τις απαντήσεις γι’ αυτά που πιστεύω. Θα υπερασπίζομαι πάντα ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψης και του λόγου σε μια δημοκρατική χώρα. 

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα κρίνουν προκαταβολικά ποιος θα βγει, τι θα πει και αν αυτό που θα πει θα μας συμφέρει ή όχι για να το βγάλουμε» δήλωσε ο Γρήγορης Αρναούτογλου απαντώντας στις κατηγορίες που δέχεται τόσο για την επιλογή των καλεσμένων του όσο και για τη στάση που κρατά στα όσα λένε.

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι αν αύριο ένας καλεσμένος πει ότι θεωρεί ότι καλώς δολοφονούνται οι γυναίκες δια λιθοβολισμού από τους Ταλιμπάν και πετιούνται οι gay από τις ταράτσες από τους τζιχαντιστές… 
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απλά θα κουνά συγκαταβατικά το κεφάλι του και αν μετά από κανά δυο μέρες ρωτήσει κάποιος τη γνώμη του θα την πει;

Επίσης να υποθέσουμε ότι αν κάποιος πει «Καλά έκανε ο Ρουπακιάς και έφυγε από το σπίτι του τρέχοντας και έσφαξε τον Φύσσα» ο Γρηγόρης δεν θα πει τίποτα και στη συνέχεια θα φωνάξει τον Σταρόβα να παίξουν όλοι μαζί κάποιοι παιχνίδι!

Ακόμη να υποθέσουμε ότι αν κάποιος δηλώσει ότι πρέπει το λιμενικό να βουλιάζει τις βάρκες των μεταναστών μαζί με αυτούς μέσα, ο Γρηγόρης θα κοιτάζει τα ταβάνια και θα δώσει πάσα για τραγούδι.

Να υποθέσουμε ότι αν κάποιος πει ότι η άτυχη Μυρτώ ευθύνεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται επειδή αντιστάθηκε στον Πακιστανό στην Πάρο και αν καθόταν να τη βιάσει δεν θα είχε κανένα πρόβλημα σήμερα, ο Γρηγόρης  θα χαμογελάσει και θα δώσεις πάσα για διαφημίσεις!

Επίσης αφού δηλώνει ότι είναι υπέρμαχος τού να δίνει βήμα σε απόψεις που μπορεί να είναι ακόμη και αντίθετες με τα συμφέροντα του υποθέτουμε ότι θα κάνει τα πάντα να έρθει στην εκπομπή του κάποιος που ας πούμε θα δηλώσει ότι ο ΑΝΤ1 δεν πρέπει να πάρει μια από τις τηλεοπτικές άδειες και ότι πρέπει να κλείσει ή κάποιον που κατηγορεί την οικογένεια Κυριακού!

ΥΓ Τέλος επειδή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνει δημοκράτης και υπέρμαχος της παρουσίασης όλων των απόψεων, γιατί μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει πλήθος καλεσμένων που καταφέρονται εναντίον των gay, των μεταναστών, των γυναικών κλπ… Αλλά και καλεσμένων με ακροδεξιές πολιτικές απόψεις και κανέναν από την άλλη πλευρά; 

Για παράδειγμα, κάποιον ακτιβιστή της LGBT κοινότητας ή κάποιον ακτιβιστή από τους αλληλέγγυους της Ειδομένης ή κάποιον από τον Ρουβίκωνα ή άλλη αντίστοιχη οργάνωση;

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΑΙΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ
    Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
    Ο ΣΤΑΡΟΒΑΣ
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή