Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Σαν τις κατσαρίδες μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα












 





 *** Λοιπόν, που λέτε, μαζεύτηκαν χθες το βράδυ μεγαλο-δημοσιογράφοι σε ένα μεγάλο κανάλι, (που οι ιδιοκτήτες του το έχουν χρεοκοπήσει) σε prime-time και μιλούσαν επί 2 ώρες, για πουν ότι φιμώνονται…! 

Οι απόψεις τους επίσης, εκπροσωπούνται από όλα τα συστημικά κανάλια, καμιά δεκαριά εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας και τις ιστοσελίδες τους! 
Μιλάμε για φίμωση όχι αστεία…

*** Μπογδάνος, Πρετεντέρης, Τρεμη και Παπαχρήστος συζήτησαν για την ελευθερία του τύπου!
Στην επόμενη «Ανατροπή«, καλεσμένοι εκπρόσωποι της Eldorado Gold και της Μοnsanto μιλάνε στον Γιάννη Πρετεντέρη για την οικολογική συνείδηση που πρέπει όλοι να αναπτύξουμε.
Η εκπομπή θα έχει θέμα«Οικολογία και Περιβάλλον: 
Ας σώσουμε τον Πλανήτη μας»!
*** Το «μαύρο» στην ΕΡΤ  ήταν  «μεταρρύθμιση». Η διαγραφή δημοσιογράφων από το συνδικαλιστικό τους όργανο (δηλαδή από δημοσιογράφους) είναι φίμωση και χούντα…
*** Τι είναι ντροπή; Να σε ρωτάνε «τι δουλειά κάνεις;», να απαντάς «δημοσιογράφος» και να σου λένε «α,  σαν το Μπογδάνο»!
*** Το χθεσινό πάνελ της Ανατροπής, ήταν ίσως, μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης, η καλύτερη στιγμή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
*** Αποδείχθηκε και πάλι πως το μεγαλύτερο επικοινωνιακό λάθος της κυβέρνησης θα είναι να κλείσει τα κανάλια της διαπλοκής!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταφέρει να τον βρίζουν όλοι για διαφορετικούς λόγους… και τσουπ, πετάγονται εκπομπές σαν τη χθεσινή Ανατροπή και καταλαβαίνεις γιατί ο κόσμος ακόμα τους βλέπει σαν τη μόνη εναλλακτική!
*** Α, βγήκε και ο Μανώλης ο Καψής χθες στην Ανατροπή να μοιραστεί τη σοφία του… ο Καψής που έβγαλε τις βοηθητικές ρόδες απ' το ποδήλατο στα 40 του.
*** «Να ελεγχθεί το ανώνυμο ίντερνετ», είπε χθες ο Μπογδάνος! Αισιόδοξο το πόσο τους τρομάζει η μη ελέγξιμη πληροφορία…
*** Θέλω πάντως να είμαι δίκαιος και να βλέπω και τα θετικά των δημοσιογράφων της διαπλοκής… μπορούν να επιζήσουν μετά από πυρηνική καταστροφή!
Είναι σε τέτοιο σημείο αρρωστημένη η λογική τους, που νομίζουν ότι κάνουν θεάρεστο έργο… ότι είναι ηθικοί σταυροφόροι… ότι προσφέρουν -και στα αφεντικά τους- και στην κοινωνία…! Ότι θα βγαίνουν στο δρόμο και ο κόσμος θα τους αποθεώνει…
Ο λογαριασμός @FainaretiRom είναι γνωστό τρολ – Η περσονα που υποδύεται ειναι υποψήφια ευρωβουλευτής (με το Ποτάμι) και υπεύθυνη επικοινωνίας! Ο Μπογδάνος νομίζει ότι είναι πραγματικό πρόσωπο… ούτε για να βουλώσεις κουφώματα δε χρησιμοποιείς τέτοιο στόκο!
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ φαιναρετη
Αυτό δεν είναι συνεργασία… αιμομιξία είναι! Άσε που θα τους βγει και με κάτι τεράστια μάτια το παιδί…
liberal skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου