Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Αλητείες με υπογραφή Αλαφούζου, τον έκραξαν και οι δικοί του!








 

 






 

Αλητείες με υπογραφή Αλαφούζου, τον έκραξαν και οι δικοί του!


 Δεν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Δεν τους ενδιέφερε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Για όλα όσα συνέβησαν γι' ακόμα μία φορά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και οι οποίοι δυναμίτισαν το κλίμα όλη την εβδομάδα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος είναι ηθικός αυτουργός και η πλευρά του Ολυμπιακού το είχε τονίσει αυτό από την πρώτη σύσκεψη που είχε γίνει.
Δυναμίτισαν το κλίμα δεν ήθελαν να γίνει το ματς όμορφα και ωραία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οπλίσουν το χέρι ανεγκέφαλων οπαδών, οι οποίοι σημάδεψαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με φωτοβολίδες ευθείας βολής. Παράλληλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας αστυνομικός, ο οποίος χτυπήθηκε έξω από το γήπεδο. Τα επεισόδια, άλλωστε είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς με τους οπαδούς να τα βάζουν με τους αστυνομικούς.
Όλα αυτά, λοιπόν, έγιναν γιατί κάποιοι φρόντισαν να δυναμιτίσουν το κλίμα όλες τις προηγούμενες ημέρες. Μέσα από Δίκες έφτιαξαν κλίμα για τους διαιτητές, φανάτισαν τον κόσμο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Κάπως έτσι ο πρόεδρος του ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος είναι υπεύθυνος για όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου τόσο εντός αυτού όσο και εκτός αυτού. Υπάρχει ηθικός αυτουργός και η αλητεία της Λεωφόρου έχει ονοματεπώνυμο. Η προπαγάνδα που έχει γίνει έπιασε τόπο, φανάτισε τον κόσμο και τον οδήγησε σε πράξεις βίας με αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Τέλος, να σημειωθεί πως με τον πρόεδρο του ΠΑΟ τα έβαλαν και οι φίλαθλοι της ομάδας τους! Μετά την είδηση της οριστικής αναβολής του αγώνα, τον αποδοκίμασαν έντονα και του ζήτησαν να παραιτηθεί.

Πηγή: gavros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου