Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Όταν πήραν το άρθρο στην “Εφημερίδα των Συντακτών” δεν αναρωτήθηκαν...;




























Το “χτύπημα” του άρθρου του Κώστα Σημίτη είναι κάτω αριστερά στην πρώτη σελίδα της “Εφημερίδας των Συντακτών”.
 Η φωτό του πρώην Πρωθυπουργού είναι “καθαρή”  χωρίς ατέλειες και μας λέει για τους κτηνοτρόφους της Κρήτης και τις ανεμογεννήτριες και τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής!

Και ο Άκης που είναι; 
Επί 8 χρόνια δεν είχε ακούσε κάτι; 
Ο Τσουκάτος που παραδέχθηκε, ο Πανταγιάς με εκείνη  την ιστορία με τα εισιτήρια του καλλιτέχνη, το Μαντέλη, ο υφυπουργός που νοίκιαζε το σπίτι επιχειρηματία, ο άλλος που είχε αγοράσει φθηνά σπίτι στα Βριλήσσια.

Όταν πήραν το άρθρο στην “Εφημερίδα των Συντακτών” δεν αναρωτήθηκαν, ότι οι αναγνώστες που την πληρώνουν, διότι δεν έχει εξαρτήσεις, έχουν περισσότερες απορίες για τον Πρωθυπουργό που πήγε την Ελλάδα στην ΟΝΕ, ενώ γνώριζε ότι δεν ήταν έτοιμη και την “κλείδωσε” με αυτή την ισοτιμία(1  ευρώ=340,75δρχ);

Η ΕΣΗΕΑ απάντησε γιατί απεργήσαμε χθες με για ένα νόμο που ψηφίστηκε πριν από 8 χρόνια.
Γράφει στη χθεσινή της ανακοίνωση :

Σχετικά με τα άρθρα του νομοσχεδίου με τα οποία διαφωνεί η ΕΣΗΕΑ και ορισμένοι τάχα δυσκολεύονται να κατανοήσουν είναι: “Η υποχρέωση ονομαστικοποίησης μέχρι φυσικού προσώπου δεν ισχύει για τις μετοχές των εισηγμένων στα Χρηματιστήρια των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) εταιριών.”

Έλα όμως που και αυτή  διάταξη στό νόμο Παππά-Σπίρτζη είναι προϊόν.. αντιγραφής

Η πρόβλεψη διατυπώνεται, επί της αρχής σε σχέση με τα ασυμβίβαστα για τα  ΜΜΕ στο νόμο  3592/2007: Είναι το άρθρο 5, παρ. β:
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΟΟΣΑ
 Για τους άλλους λόγους, πχ τις απολύσεις θα μιλήσουμε τις άλλες μέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου