Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Μπαίνεις, δεν μπαίνεις, μπαίνεις, δεν μπαίνεις! Μπαίνω, δεν μπαίνω, μπαίνω! Αυτοκτονώ, δεν αυτοκτονώ...











Μπαίνεις, δεν μπαίνεις, μπαίνεις, δεν μπαίνεις! Μπαίνω, δεν μπαίνω, μπαίνω! Αυτοκτονώ, δεν αυτοκτονώ...

Φυσικά όλα αυτά κανένας δημοσιογράφος δεν κρίνει σκόπιμο να τα σχολιάσει…
Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στα σχοινιά στους ζαλισμένους και ταλαιπωρημένους πολίτες κόμματα, πολιτικοί και ΜΜΕ συνεχίζουν να κάνουν συνεχείς ψεκασμού με νέα τοξικά υλικά στα μυαλά μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αδύνατον να χαρακτηριστεί πλέον υπόθεση Μητρόπουλου.

 Ο ίδιος καθύβριζε την κυβέρνηση και προσωπικά τον Τσίπρα επί μήνες καθημερινά από κανάλια και ραδιόφωνα.
Στις ψηφοφορίες όμως ψήφιζε πάντα υπερ της κυβέρνησης και μετά δικαιολογούσε την ψήφο του με νέες κατηγορίες εναντίον της! 

Τελικά στην τελευταία ψηφοφορία δεν άντεξε και την καταψήφισε. 
Παρόλα αυτά είπε ότι πήρε τον Τσίπρα τηλέφωνο και του είπε ότι ναι μεν διαφωνεί μαζί του πολιτικά, ναι μεν συμμάχησε με όσους τον έβγαλαν από το Μαξίμου, αλλά θεωρεί αδιανότητο να μην τον βάλει πάλι επικεφαλής της λίστας! Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα αρχικά είπε ότι δεν θα τον βάλει στις λίστες για το θέμα με την εφορία.

 Μόλις ο Μητρόπουλος απείλησε σε live πανελλήνια μετάδοση με αυτοκτονία οι σύντροφοι φαίνεται συγκινήθηκαν και του είπαν ότι θα τον βάλουν, αλλά τιμητικά στην τελευταία θέση και ο Φλαμπουράρης βγήκε στο Mega και είπε ότι είναι διαδικαστικό θέμα και μόλις  η υπόθεση του Μητρόπουλου κλείσει οριστικά από τα δικαστήρια ανεξάρτητα με το ότι δεν θα έχει εκλεγεί θα αξιοποιηθεί σε κάποιο κυβερνητικό πόστο. 

Ο Μητρόπουλος βγήκε αμέσως μετά και δήλωσε ότι δεν αποδέχεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και αποχωρεί. 
Οπως όμως αποκάλυψε όταν έκανε τη δήλωση αποχώρησης είχε ήδη προλάβει ο γίγαντας να στείλει sms στον Τσίπρα προσωπικά ότι αποδέχεται την πρόταση για την τελευταία θέση και μπροστά στο φόβο να δώσει το επιτελείο του Τσίπρα το sms στη δημοσιότητα ξαναβγαίνει σε όλα τα κανάλια και ραδιόφωνα (στα οποία δεν εξηγείται διαφορετικά πρέπει να είναι μέτοχος για να έχει άπλετο χρόνο όποτε και όπου θέλει) και δηλώνει ότι αποδέχεται τελικά την πρόταση με την επισήμανση ότι δεν είναι τιμητική για εκείνον η παρουσία του στα ψηφοδέλτια αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τιμή που τον έχει! 

Αμέσως μετά ξανασυνεδριάζει η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της συζητούν όχι μόνο να θέσουν τελικά εκτός λίστας τον Μητρόπουλο αλλά αυτό να γίνει κατάγγελλοντας τον για όσα έχει πει και κάνει γενικώς.

 Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πιο επιθετικός από όλους στην καταδίκη του Μητρόπουλου είναι ο Φλαμπουράρης ο οποίο λίγη ώρα νωρίτερα ανακοίνωνε στην τηλεόραση την ανάληψη κυβερνητικού πόστου για τον Μητρόπουλο! 

Ο Χρυσόγονος λέει παρενέβη υπέρ Μητρόπουλου και ζήτησε να γίνει ψηφοφορία. 
Γιατί όχι και ένα δημοψήφισμα αδέρφια;
 Προλαβαίνουμε εύκολα να το κάνουμε πριν τις εκλογές…

Εντάξει τώρα όλοι αυτοί θα βγάλουν τη χώρα από το τέλμα!
 ΟΚ. το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;


ΥΓ: Φυσικά όλα αυτά κανένας δημοσιογράφος ή εκπομπάρχης από εκείνους που συνομιλούν δημοσίως καθημερινά με τον Μητρόπουλο δεν κρίνει σκόπιμο να σχολιάσει. Κανένας δεν εκνευρίζεται και κανείς δεν έχει να πει τίποτε. Αντίθετα υποδαυλίζουν αυτές τις καταστάσεις και αυτά τα τυπάκια με το βλέμμα στο μέλλον.

 Σταυρώνουν από τώρα τα χέρια τους πίσω από την πλάτη για να μπεί στη Βουλή ο Λεβέντης και σχεδιάζουν από τώρα ονειρικά πάνελ με Ραχήλ, Λεβέντη, Αδωνη, Αυλωνίτου, Φωτίου, Ψαριανό και φυσικά Τατσόπουλο, Ρωμανιά, Μητρόπουλο οι οποίοι μπούνε δεν μπούνε στη Βουλή έχουν δικό τους προσωπικό στασίδι στα πάνελ, μη σας πούμε και δικό τους καμαρίνι στα στούντιο!

1 σχόλιο:

  1. Αμ....αυτο δεν ειναι λυση!! Ουτε να αυτοκτονησει , ουτε να φυγει απο Συριζα ! '' Να φυγεις κυριος ,να πας αλλου,και να τον παρεις τον Συριζα μαζι σου '' . Αυτο,......ειναι μια προσφορα στον τοπο!! Παντως , να το...δουμε το θεμα ,και εμεις οι υπολοιποι !! Αυτοι ,καταφερνουν , και με την ''ελαχιστοτητα τους,να επιβαλλονται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή