Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδού, ο Βαγγέλας έρχεται Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη



















Ο Βαγγέλας έρχεται, είναι σέξι και θα σκίσει τον Αλέξη, όπως τον προέτρεψαν οι οννεδίτες, αυτά τα ούγκανα με την χρυσαυγίτικη αισθητική, που το 2009 ζητούσαν από τον Βουλγαράκη να γ. τον π. τον Γιωργάκη. 
Έρχεται ο Βαγγέλας εν τω μέσω της νυκτός. 
Στα κρυφά, στα μουλωχτά, κάτω από τις φτερούγες των συστημικών  ΜΜΕ,  που πάνε να μας τον φορέσουνε καπέλο, χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. 

Κανείς τους  δεν λέει ότι ο Μεϊμαράκης είναι μεγάλος ηγέτης, ότι είναι ικανός να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Δεν τα λένε αυτά,  για να μην γελοιοποιηθούν, λένε όμως άλλα, πιο πιασάρικα. 
Ο Βαγγέλας είναι ντόμπρος, είναι μάγκας, είναι κιμπάρης,  ενώνει τα διεστώτα και  ξανασμίγει τις οικογένειες. 
Λες και τον γνωρίσαμε τώρα, λες και τον άφησε χθες ο πελαργός έξω από την πόρτα μας.
 
Ο Βαγγέλας έρχεται και ου γαρ έρχεται μόνος. 
Ενός κακού μύρια όσα έπονται: 
Ο Σαμαράς, 
ο Βορίδης, 
ο Γεωργιάδης, 
ο Φαήλος, 
ο Μουρούτης, 
η Ντόρα, 
ο Κυριάκος, 
ο Βουλγαράκης, 
ο Ψωμιάδης, 
η  Βούλτεψη,
 ο Κεδίκογλου, 
ο Λοβέρδος,
 ο Χρυσοχοίδης, 
ο Πάγκαλος, 
ο Πρωτόπαππας, 
ο Σταύρος,
 ο Ψαριανός,
 η Λυμπεράκη, 
ο Πρετεντέρης,
 ο Πορτοσάλτε, 
ο Μπάμπης, 
ο Θέμος,
 ο Ψυχάρης, 
ο Βαρδινογιάννης, 
ο Μπόμπολας, 
τα μεγάλα έργα στους μεγαλοεργολάβους,
 η ασυδοσία των καναλαρχών, 
η ασυλία των φοροκλεπτών. 

Δεν είναι άνθρωπος ο Βαγγέλας, είναι η Παλινόρθωση με μουστάκι.
 
Το σύστημα στηρίζει τον Βαγγέλα με λύσσα και καλά κάνει. Οι άλλοι, όμως, οι αριστεροί; Ετούτοι γιατί λυσσάνε υπέρ του Βαγγέλα στα σόσιαλ μίντια; 

Προς Θεού, δεν λέω ότι πρέπει να υποκύψουν στο δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ. 
Δικαίωμά τους είναι  να προστατεύσουν την ψήφο τους, δικαίωμά τους και υποχρέωσή τους. Άλλο αυτό, όμως, και άλλο η παθιασμένη επιθυμία για νίκη της ΝΔ, λες και η Δεξιά είναι η Νέμεσις που θα εξαγνίσει την Αριστερά από τα αμαρτήματά της. 

Νομίζουν οι δυστυχείς ότι,  αν εκλείψει η κακή Αριστερά, θα αναδυθεί από τις στάχτες της η καλή. Η Μεγάλη Αριστερά θα ανθίσει σαν Φοίνικας μέσα από τις παλαιοκομμουνιστικές φράξιες, τις αριστερίστικες γκρούπες και τις ψωνισμένες Πασιονάριες του Κολωνακίου.
 
Εντάξει, τα σόσιαλ μίντια είναι χάος και στο χάος όλα επιτρέπονται. Στους οργανωμένους της ΛΑΕ, επιτρέπονται, άραγε, όλα; Επιτρέπεται να κάνουν εξόφθαλμες αβάντες στον Μεϊμαράκη και στη ΝΔ;  

Αβάντες από την αρχή, από τις ημέρες των διερευνητικών εντολών,  τότε που ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου ανακήρυξαν τον Βαγγέλα προστάτη της δημοκρατίας, σε αντιπαραβολή με τον Τσίπρα,  που επιβουλεύεται τη δημοκρατία δια  των εκλογών. 

Αβάντες μέχρι και σήμερα, που παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως την ενσάρκωση του κακού και τη ΝΔ ως ένα από τα πολλά μέλη του μνημονιακού μπλοκ. Αν έχει  ένα μεγάλο ελάττωμα η ΝΔ, αυτό είναι η πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Να τα λέτε για τον έναν, κυρίες  μου και κύριοί μου, να τα λέτε όμως και για τον άλλον, γιατί αλλιώς μπορεί κάποιοι κακεντρεχείς να παρεξηγήσουν τις  προθέσεις σας. 

Πηγή: Η ΑΥΓΗ

4 σχόλια:

  1. Κίρκη, στείλε σε παρακαλώ αυτό το λινκ

    http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/33704-2015-09-06-15-12-28.html

    στο τουίτερ και στο φέισμπουκ του Ανανδρανιστάκη, του Σκουρλέτη, του Παππά, του Τσίπρα, της Γεροβασίλη

    γιατί δε φταίει μόνο "σύστημα" που στηρίζει το μεγάλο συνασπισμό.

    Την Πέμπτη που θα έρθει ο Τσίπρας στα Γιάννενα, θα μας μιλήσει κι αυτός (όπως ο βουλευτής του ο Στέφος) για ιστορία και πολιτισμό;;;;

    Που να πάνε με τα σούργελα σα κι ετούτον;;; Αγαπούλες με τον Τασούλα;;;

    Σιχασιά μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα, πάλι, συνεχίζει να με εκπλήσσει δυσάρεστα αυτή η "ανωτερότητα" (έως και δειλία) των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν τολμούν να τα βάλουν με τη ΛΑΕ, διστάζουν να αποκρούσουν την εκτοξευόμενη λασπολογία των μεγαλοστελεχών της και ούτε καν διανοούνται να τους καταλογίσουν αποτυχίες, καθυστερήσεις και αναποτελεσματικούς χειρισμούς κατά την άσκηση των κυβερνητικών, προεδρικών κλπ. καθηκόντων που με κάθε τρόπο "αξιοποίησαν" προκειμένου να αποκτήσουν οι ίδιοι ερείσματα πανταχόθεν (ΣΚΑΪ, MEGA κλπ.), την ώρα που υπονόμευαν αυτόν που - αφελώς - τους εμπιστεύτηκε.
    Και δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν τελικά ΛΑΕ και ΚΚΕ στηρίξουν έμμεσα μια κυβέρνηση από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, αποσκοπώντας στη διεύρυνση της πολιτικής τους "πελατείας" με την εκμετάλλευση του πόνου και της δυστυχίας του Λαού (σιγά μην τους νοιάζει κιόλας-εδώ έριξαν την εκλεγμένη κυβέρνηση της Αριστεράς και νεκρανάστησαν την ψόφια ΝΔ).
    Θυμίζω μόνο την τύχη που είχαν άλλα αντίστοιχα κόμματα (και νυν "αποκόμματα') ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου τη δίνουν αυτοί που ακόμη και τώρα "στηρίζουν" υπονομεύοντας ...

      Κι όσοι βασίστηκαν σε τέτοιους στο παρελθόν, έχουν την τύχη του ΓΑΠ !!!

      Διαγραφή
    2. Θέλω να πιστεύω ότι στο ΣΥΡΙΖΑ πήραν το - σκληρό - μάθημά τους και έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο Λαός θα τους προσπεράσει, αφήνοντας πίσω δογματισμούς και αντιπαραθέσεις επιπέδου κομματικού "καφενείου".
      Όσο για τον ολετήρα ΓΑΠ, (δυστυχώς) μια χαρά τον βλέπω στο απυρόβλητο και, προπαντός, στο ακαταδίωκτο.....

      Διαγραφή