Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

«Δώστε το σε μας με το καλό πριν το πάρει με το κακό ο Τσίπρας αυτοκτονώντας και παίρνοντάς σας μαζί του»-Τελικά έγινε σας κι εμάς
















 





"....Για να κόψει λοιπόν το χρέος που υποτίθεται ότι θα ανακουφίσει μελλοντικά το λαό η εκάστοτε κυβέρνηση, τον γδέρνει εδώ και τώρα. 
Ο δρόμος για έναν αμφίβολο παράδεισο σήμερα στην Ελλάδα περνάει από την σίγουρη κόλαση. 
Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι δεν υπάρξει ποτέ παράδεισος αφού το σαμποτάζ της παραγωγής και η μείωση της κατανάλωσης θα δυναμώνουν το χρέος με μεγαλύτερη ταχύτητα από εκείνη με την οποία οι δανειστές μας χαρίζουν ένα μέρος του. 

Εδώ αφήνουμε κατά μέρος τη διαφθορά αλλά και τη χαμηλή φορολογία των ψηλών ατομικών εισοδημάτων που δεν επιτρέπουν τουλάχιστον τους φτωχούς να ξελαφρώσουν λίγο από το βάρος του χρέους που πληρώνουν.
Το διαρκώς επαναλαμβανόμενο γδάρσιμο του λαού λοιπόν δεν είναι μια πράξη ουσίας, δηλαδή μια ειλικρινής, έστω αποτυχημένη απόπειρα μείωσης του χρέους, 
αλλά μια διαρκώς επαναλαμβανόμενη πολιτική επίδειξη αξιοπιστίας των προβοκατόρων που μας διοικούν προς τους δανειστές, που διαρκώς και δικαιολογημένα αμφισβητούν αυτήν την αξιοπιστία. 

Για να είναι πραγματικά αξιόπιστοι οι κυβερνήτες θα έπρεπε να κάνουν εκείνες τις αλλαγές στις παραγωγικές σχέσεις-διαρθρωτικές τις λένε οι δανειστές-που περιορίζουν τις δυνατότητες του παραγωγικού σαμποτάζ, 
όπως είναι πχ η απελευθέρωση της αχρησιμοποίητης ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, ή το χτύπημα της σαμποταριστικής και διεφθαρμένης γραφειοκρατίας,
 ή η κατάργηση των κρατικο-προστατευόμενων μικροαστικών συντεχνιών που εμποδίζουν την συλλογική συνεταιριστική ή την ανοιχτά καπιταλιστική συγκέντρωση της παραγωγής στους αντίστοιχους κλάδους. 

Οι μόνες διαρθρωτικές αλλαγές που δέχονται να κάνουν οι σαμποταριστές είναι πάντα οι πιο αντιδραστικές που θέλει η Τρόικα, όπως είναι πχ η ελαχιστοποίηση κάθε εργασιακής προστασίας ή η ανατολική ψευτο-ιδιωτικοποίηση δηλαδή το πέρασμα της ελληνικής κρατικής περιουσίας στην ρωσοκινέζικη κρατική-φασιστική ολιγαρχία. 

Αν κάνανε κάποιες από τις θετικές αλλαγές που τους ζητούσαν οι δανειστές τότε οι εφτά ηγεσίες θα αναιρούσαν τον εαυτό τους και το ρόλο τους σαν σαμποταριστών για λογαριασμό των ανατολικών προστατών τους, οπότε η χώρα θα κινδύνευε να βγεί από την υπερχρέωση, οπότε το τοπικό και διεθνές παιχνίδι αυτών των προστατών με εργαλείο την ματωμένη πιασμένη στο αγκίστρι τους Ελλάδα θα αχρηστευόταν.
Αυτός είναι ο λόγος που όλη η ανύπαρκτη αξιοπιστία των 6 κομμάτων και της μίας συμμορίας (Χρυσής Αυγής) πρέπει υποχρεωτικά να αντιρροπίζεται από τον σταδιακό ακρωτηριασμό της ζωής και της ύπαρξης αυτού του λαού. 

Ο κάθε Σαμαράς, ο κάθε Βενιζέλος και ο κάθε Γ. Παπανδρέου για να μπορούν να αποσπάνε διαρκώς μεγαλύτερα δάνεια, κουρέματα κλπ από την ΕΖ (και έτσι να της αδυνατίζουν την περιορισμένη συλλογική πιστωτική ισχύ της) πρέπει να εμφανίζονται μπροστά της μετά από κάθε αποτυχία τους να εφαρμόσουν τις διαρθρωτικές αλλάγες που υποσχέθηκαν, και να λένε: 

«Δεν μπορέσαμε να κάνουμε όλα όσα υποσχεθήκαμε. 
Δεν μπορέσαμε γιατί δεν μας άφηναν τα παγιωμένα συντεχνιακά συμφέροντα και οι δημαγωγοί. 
Μην ξεχνάτε πως κάθε τόσο ο θυμωμένος μας λαός ξήλωνε τις πλατείες και έκαιγε τα κτίρια και εμείς ψηφίζαμε τα μέτρα και τρώγαμε πέτρες και ξύλο από αυτόν. 
Μην ξεχνάτε ότι από μεγάλα κόμματα γίναμε μεσαία και μικρά κόμματα. 

Δέστε όμως τι κάναμε και μην το υποτιμάτε. Κόψαμε κομμάτια από το λαό μας που εσείς δεν θα τολμούσατε ποτέ να κόψετε από τους δικού σας. 
Και όχι μόνο αυτά αλλά θα κόψουμε κι άλλα αν χρειαστεί. 

Κι αν τελικά σας κορόιδεψε ο Παπανδρέου δεν θα σας κοροιδέψω εγώ ο Βενιζέλος ή εγώ ο Σαμαράς ή η πολύτιμη γέφυρά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αυτοθυσιακός κυματοθραύστης του «κινήματος», ο επίσης δικός σας σοσιαλδημοκράτης Κουβέλης. 

Κύριοι , μη μας οδηγείτε στα άκρα. 
Να απ έξω είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, και οι Χίτλερ που αν έρθουν στην εξουσία θα κάνουν αμέσως τη χρεωκοπία και τότε θα τρέχετε να σώσετε τις Ισπανίες και τις Ιταλίες σας και να σβήσετε τις άλλες εξεγέρσεις του Νότου και τελικά δεν θα αποφύγετε να γίνετε και σεις ξανά Βαιμάρες. 

Κόψτε λοιπόν κάτι από τα μέτρα ή αν δεν κόβετε, και το κατανοούμε αυτό, δώστε μας επιμήκυνση και ακόμα καλύτερα δώστε μας ένα καλό Κούρεμα. 

Δώστε το σε μας με το καλό πριν το πάρει με το κακό ο Τσίπρας αυτοκτονώντας και παίρνοντάς σας μαζί του»."

απόσπασμα από άρθρο της ΝΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ του 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου