Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

«Υπάρχουν ΜΜΕ που λυσσομανούν για να μη μαθευτεί η αλήθεια»-Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές για τον ρόλο που έπαιξαν τα ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με το ζήτημα του χρέους, τονίζοντας ότι κάποιοι είχαν αναλάβει εργολαβικά να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο




































 












































 

  Κατά τη διάρκεια της ακρόασης του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως «στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο».


Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε ονομαστική αναφορά στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος, όπως είπε η πρόεδρος, «το ομολογεί στο βιβλίο του» και εξέφρασε τη δυσπιστία της για τον ρόλο που διαδραματίζουν τα ΜΜΕ.



Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, τα ΜΜΕ δεν έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης, ενώ  «σήμερα λυσσομανούν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους, και κινητοποιούνται προς την κατεύθυνση της συγκάλυψης, και για αυτό τον λόγο πολεμούν και αυτήν την Επιτροπή».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου