Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Γράμμα προς την Ελένη Μενεγάκη: ΟΧΙ άλλο τελεμάρκετινγκ































 

Γράμμα προς την Ελένη Μενεγάκη: ΟΧΙ άλλο τελεμάρκετινγκ

Αγαπημένη μου Ελένη (Μενεγάκη),
Πόσες και πόσες σεζόν δεν περάσαμε παρέα; Εγκυμοσύνη Α, εγκυμοσύνη Β, εγκυμοσύνη Γ και πριν λίγο καιρό εγκυμοσύνη Δ για εσένα, λεχώνα εγώ!
Και πολύ χαιρόμαι που πλέον δεν βγαίνεις σκεπτική και μαυροφορεμένη όπως την αποφράδα εκείνη ημέρα της επομένης του διαζυγίου και πολύ χαίρομαι που ζεις την καψούρα σου με το Μάκη/ Ματέο/ Μαθιό.
Αλλά σε ρωτώ ΓΙΑΤΙ, γιατί Λενιώ έπεσε τέτοιο τελεμάρκετινγκ στην εκπομπή, σε τέτοια δόση που ούτε η Φωτεινή Γεωργαντά στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό τα πρωινά δεν σε φτάνει.
Πουλάς Ελένη μου είναι αλήθεια αλλά έφτασες μόνο να δίνεις εμπόρευμα και στην αρχή παράπονο δεν είχα, μέχρι και λογαριασμό Twitter άνοιξα για να κάνω retweet στα δώρα που έδινες.
Αλλά από τότε που επέστρεψες από την γέννηση της μικρής σου, το πράγμα παράγινε.Εταιρίες back to back, παρουσιάσεις από ρούχα, παπούτσια, γαλακτώματα και δεν συμμαζεύεται, το ένα πίσω από το άλλο.
Καλεσμένοι γιοκ, σε λίγο στην εκπομπή σου θα κοπούν και τα ζώδια κι ο Καλλίδης για να παίξουν περισσότερες εταιρίες. Μέχρι κι η μάνα μου που ήθελε να κάνει retweet στα δώρα, μπερδεύτηκε πια, δεν ξέρει για που έπαιξε και τι θα κερδίσει.
Έχουμε φτάσει οικογενειακώς σε τέτοια απόγνωση που αναπολούμε τις στιγμές με τον Καναράκη και την μπουρνουζοπετσέτα του στην εκπομπή σου, μέχρι και τα παιχνίδια με τα τραγούδια από πέρσι μας έλειψαν.
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Αλεξάνδρου στο πάνελ και ρίχνει κανένα χαμογελάκι και ενθουσιαζόμαστε, προτού πάρεις το πλάνο για να παρουσιάσει το επόμενο ζευγάρι τσόκαρα γνωστής πάντα φίρμας.
Λέγαμε στην αρχή, είναι που έλειψες ένα μήνα που ήσουν λεχώνα κι έπεσαν όλοι οι διαφημιζόμενοι στην επιστροφή σου αλλά πέρασε ο καιρός και όχι μόνο συνεχίζει το τελεμάρκετινγκ αλλά πλέον είναι στοχευμένο και στις μικρομάνες: και παίξαμε για τις πάνες, για τις βρεφικές κρέμες, τα βρεφικά γαλακτώματα, τα βρεφικά αντηλιακά, τα βρεφικά και βαπτιστικά ρούχα, και δεν τελειώνει η λίστα.
Που είναι τα χρόνια που έκανες τις ωραίες σου τις συνεντεύξεις, που είναι τα χρόνια που έσμπρωχνες εσύ, γελούσαμε εμείς, που ναι τα χρόνια ωραία χρόνια...
Ελένη μου, Παρακαλούμε να επιστρέψει η Βασίλισσα της τιβί, γιατί τη Βασίλισσα του Τελεμάρκετινγκ τη βαρεθηκαμε!
Η Κατίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου