Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

SIEMENS και οικογένεια Μπακογιάννη



















































http://www-ithacanet-gr.pblogs.gr/2008/05/269305.html

Τον Φλεβάρη που πέρασε, γράψαμε για το συστηματικό κουκούλωμα της υπόθεσης SIEMENS, από την Κυβέρνηση.
           
 Το περασμένο Σάββατο 24- 05-08, η Ελευθεροτυπίαέγραψε ότι δύο καταθέσεις υπαλλήλων της SIEMENS Ελλάδας  δείχνουν «πολιτικό τζάκι», σαν παραλήπτες χορηγίας από τη SIEMENS. Πιο συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι έχουν καταθέσει γραπτά, στην εσωτερική έρευνα της εταιρείας, ότι το 2006 χρηματοδοτήθηκε από τη SIEMENS, με εντολή του διευθυντή της ελληνικής SIEMENS, κοσμικό γεγονός ενός πολιτικού τζακιού. 

Επίσης, η εφημερίδα «απορεί», γιατί ο δικηγόρος της SIEMENS Ελλάδος κ. Λυκουρέζος στον φάκελο που παρέδωσε στον ανακριτή δεν περιέλαβε τις καταθέσεις, που αφορούν αυτό το θέμα. Παρακλάδι της πρώτης «απορίας» είναι να παραδόθηκαν οι καταθέσεις, 
αλλά ο ανακριτής να κάνει πως δεν είδε.
%u03B5%u03B9%u03BA%u03BF%u03BD%u03B5%u03C2%20%u03C4%u03BF%u03C5%20%u03C7%u03C9%u03C1%u03B9%u03BF%u03C5%20%u03BC%u03BF%u03C5            Στο  διεφθαρμένο Press.gr γράφεται καθαρά ότι η «χορηγία» κάλυψε τα έξοδα τ
ου γάμου του υιού της κ. Μπακογιάννη, Κώστα, ο οποίος έγινε το 2006 στην Ευρυτανία. Στο γάμο φυσικά παραβρέθηκε και ο διευθυντής της ελληνικής SIEMENS, ο οποίος είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι έχει παλιά και καλή σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη -; Μπακογιάννη.

           
 Κανένα επίσημο Γραφείο Τύπου της Ολιγαρχίας και κανένα κόμμα -; υπηρέτης του συστήματος, δεν έχει κάνει αναφορά με ονόματα για το θέμα.
            Τώρα ξέρουμε, γιατί η Ν.Δ. και η Δικαιοσύνη της  «κουκούλωνε» και «κουκουλώνει» την υπόθεση.
          
  Υ.Γ. Κάθε υποψία ότι η χορηγία δόθηκε για παροχή υπηρεσιών προς την μητέρα SIEMENS, από τη μητέρα Μπακογιάννη ελέγχεται ως απαράδεχτη και συκοφαντική.
Μια φιλική και γαλαντόμα χειρονομία ήταν, προερχόμενη από παλιούς και καλούς φίλους. Μένει να μάθουμε πόσο κόστισε ο γάμος στη SIEMENS.
ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.
Ζήτω η ανεξαρτησία των μύδια και των πολιτικών μας.
Ζήτω η αυτονομία της πολιτικής από τα οικονομικά συμφέροντα.
Οι άθλιοι συκοφάντες που λένε κακά λόγια για το σύστημα θα τιμωρηθούν.

Ο κ. Κων. Μητσοτάκης έκανε δήλωση μιλώντας για αναπόδεικτη λάσπη
Αναπόδεικτη είναι σίγουρα. 
 Δεν υπάρχει κανείς που θα αναζητήσει αποδείξεις.
 Λάσπη σκέτη είναι;  

Εμπλεκόμενο έχουν και τον  συμπατριώτη μου, φίλο τ. βουλευτή, τ.υπουργό Μεταφορών και κάποτε Πρόεδρο του ΟΤΕ. Από την εποχή της Προεδρίας του, στη δεκαετία του 80 ήταν "υπόδικος", για υποθέσεις που πήγαν στο αρχείο. Τώρα, μη μας ζαλίζετε. 
Το "αδίκημα" έχει παραγραφεί.
Έϊναι ένα ανύπαρκτο αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου