Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Οποιος απαξιει ολοκληρη την εξεγερση των ημερων του '73 εξυπηρετει τον σκοπο του "πλυντηριου" ενος συστηματος που ξεπλενει την χουντα

Το καλο του να λειπεις τετοιες μερες απο την Ψωροκωσταινα κ να μην μπαινεις στο φεισμπουκ ειναι οτι αποφευγεις ολη την σκατιλα που εκτοξευτεται προς πασα κατευθυνση για τα περι Πολυτεχνειου.
Ομως δυστυχως επεστρεψα κ εφαγα αναδρομικα ολη την χλαπατσα που μου αναλογουσε.

1.Οποιος καθεται να απαντησει σοβαρα κ δεχεται να μπει σε κουβεντα για το αν υπηρξαν η οχι νεκροι κατα την διαρκεια της εξεγερσης του Πολυτεχνειου το '73 ειναι αξιος της τυχης του αφου στο τελος θα πρεπει να εξηγει για το αν τελικα οι νεκροι υπηρξαν εντος η εκτος του χωρου του Πολυτεχνειου λες κ εχει καμια σημασια.
2.Οποιος απαξιει ολοκληρη την εξεγερση των ημερων του '73 επειδη 50,100 στελεχη του Συντονιστικου του τοτε εκμεταλλευτηκαν τα γεγονοτα κ ειτε πιασαν ποστα εξουσιας ειτε απλα διοριστηκαν η γενικα βολευτηκαν,εξυπηρετει τον σκοπο του "πλυντηριου" ενος συστηματος που ξεπλενει την χουντα αφου "κ που επεσε αλλα λαμογια αναρριχηθηκαν στο νεο πλεγμα εξουσιας οποτε ολοι το ιδιο ειναι."
3.Αυτοματα διαγραφει κ χιλιαδες αλλους φοιτητες κ πολιτες οι οποιοι δωσαν το αιμα τους κ την ζωη τους για την Δημοκρατια.
Δλδ αν υποθεσουμε ηταν 5000 στο Πολυτεχνειο μεσα,επειδη οι 100 γιναν Πασοκοι κ λαμογια,πεταμε στα σκουπιδια της ιστοριας τους υπολοιπους 4900.

4.Για τα περι Κυπρου κ την πτωση της Χουντας που ανεφερε η Παπαγγελη στα μουνοσπερματα που ανεβασε προχτες σε μορφη στατους,η απαντηση ειναι να παει να ξεθαψει τα κοκκαλα του σκατοψυχου του Καραμανλη που τοσο θαυμαζει κ να τα ρωτησει.Αυτα ξερουν καλυτερα για την τραγωδια της Κυπρου.
5.Για το υπολοιπο κειμενο θα επαναλαμβουμε την γνωστη μας πια θεση οτι καλυτερα τα λεει ο κωλος της κλανοντας παρα το στομα της μιλωντας η το χερι της γραφοντας.
6.Η φρασεολογια των φιλελεδων περι Πολυτεχνειου ειναι τυφλη αντιγραφη της φρασεολογιας των χρυσαυγιτων 2 χρονια πριν που μιλαγαν για τον "μυθο του πολυτεχνειου κ της αριστερας".
7.Οποιος αμφισβητει το γεγονος κ την σημασια της 17ης Νοεμβριου του 1973,να παει στον Αυλωνα που φυλλασεται το αρμα που εσπασε την πυλη,να ξαπλωσει μπροστα απο τις ερπυστριες του,να παμε λιγο να βαλουμε μπρος να δουμε κατι που θελουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου