Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ασχετος και άσχημος ανασχηματισμός-07/06/14






Και μετά από λίγο....
Μαντης εισαι;χαχα
 
Πού καταντάει ο άνθρωπος για να απλώνει την αρίδα του αραχτός σε υπουργικούς θώκους! Πάρτε παράδειγμα τον Βορίδη.
 Γαλουχείται στην Ακρα Δεξιά. 
Ο αντισημιτισμός αποτελεί την αλφαβήτα της πολιτικής του παιδείας. Νεαρός υπερασπίζεται τα αντιεβραϊκά του ιδανικά κραδαίνοντας τσεκούρια εν μέση οδώ. Και τώρα που μυρίζεται υπουργείο υπογράφει εθελοβούλως δηλώσεις μετανοίας. «Η θέση της Ν.Δ. αλλά και εμού προσωπικώς είναι σαφής, ενιαία, καθαρή:
 η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί πράξη εγκληματική και το κόμμα έχει ήδη προτείνει σχετική νομοθεσία» έλεγε προχθές.
Εκλιπαρεί με δυο λόγια ως μετανοούσα Μαγδαληνή τον Απολείπειν Αντώνιο να τον συμπεριλάβει στον σχεδιασμό για τον ανασχηματισμό και ανασχηματίζεται προληπτικά ο ίδιος. Ξερνάει και της μάνας του το γάλα προκειμένου να ορκιστεί υπουργός. Αν πιάσουν τόπο τελικά οι θυσίες του, θα πάρει η μπάλα τον έτερο Καππαδόκη, συνηθισμένο στα εμέσματα.
Η καρέκλα του Αδ-όνειδος, επίσης μετοικήσαντος από τον ΛΑΟΣ στη Συγγρού, τρίζει με διαπεραστικούς συριγμούς, τσιρίδες και σύστριγκλα σαν του αφεντικού της. Διότι δεν χωρούν δύο καρπουζοκέφαλοι σε μια διαρκώς συρρικνούμενη μασχάλη.

Ντόπερμαν γίνεται ο σαχλεπίσαχλος μπουμπούκος αν του στερήσεις το καλάμι που του επιτρέπει να νεφελοβατεί.
Πάρ' του την ψυχή, πιες του το αίμα, αφαίρεσέ του την ηθική και συναισθηματική του υπόσταση. Πιθανότατα να σε ευγνωμονεί κι από πάνω.
Αρκεί να μην τον κατεβάσεις απ' τους αιθέρες.
Κι είναι αφιλότιμο αγόρι.
Απρόβλεπτο.
 Ηδονίζεται να γλείφει εκεί που έφτυνε και τούμπαλιν.
Του Απολείπειν του 'σουρνε τα εξ αμάξης μόλις πριν από δυο χρονάκια.
Κι άρχισε τις λειχίες όταν αντελήφθη ότι δεν έβλεπε χαΐρι με τον Καρατζαφίρερ.

Η δοκιμασμένη και αλάνθαστη τακτική του: κολακεύει τον ισχυρό και τα χώνει στον εκπεσόντα. Ματαίως σπαταλά φαιά ουσία ο Αντωνάκης μπας και τον βολέψει σε καμιά θεσούλα. Κυβερνητικός εκπρόσωπος ή κάτι παρόμοιο.

 Αλλά οι φιλοδοξίες του Αδ-όνειδος αγγίζουν τώρα αξιώματα από πρωθυπουργού και πάνω. Εμαθε πως παίρνει πόδι ο Βρούτσης, όστις διέγραψε την ανεργία με μπατανόβουρτσα, και παρεπιδημεί εσχάτως σε κανάλια και ραδιόφωνα απαριθμώντας μία μία τις επιτυχίες του.
Διατείνεται πως το έργο του σε εφάπαξ και επικουρικές είναι μνημειώδες και θα το συνεχίσει στις κύριες συντάξεις.

Σύγκρυο τον πιάνει τον Απολείπειν ακούγοντας. Τον βασανίζει κι η αντικατάσταση του Στουρνάρα. Ελα όμως που δεν διαφαίνεται πουθενά λύση.

Ο ΔενΔιας-ώζεται η οικονομία απερρίφθη λόγω ονόματος.
Ο Κυριάκος λόγω ακατονόμαστου επωνύμου και πάει λέγοντας. Τέτοια πενία υποψηφίων δεν συναντάται ούτε στις ηλεκτρικές καρέκλες.

 Ο ανασχηματισμός αναβάλλεται συνεχώς επειδή δεν βρίσκουν διαθέσιμους υπουργούς.

Η πολιτική της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας τους καθηλώνει στην πλήρη ακινησία. Ανέστιος και πένης, μπατίρης και φουκαράς ο πρωθυπουργός θα ξοδέψει το εορταστικό τριήμερο συναρμολογώντας ένα παζλ χωρίς ψηφίδες.
Οι ξανθές λιακάδες που επανέρχονται λάμπουν για τους βρομοσυριζαίους.

Μετέωρος meteoros@efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου