Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Καμίνης στα άκρα













Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καμίνης προσπαθεί να ταυτίσει κόμματα της Αριστεράς με τη Χρυσή Αυγή. Στις 19/9/2012 σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Καμίνης είχε ταυτίσει τη Χρυσή Αυγή με τη δημοτική παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λέγοντας επί λέξει πως η τάση και η συμπεριφορά των Νίκου Μιχαλολιάκου και Πέτρου Κωνσταντίνου έχει τα ίδια αποτελέσματα, ότι υπάρχει μια τάση προς τη βία και αδιαλλαξία, προβλέποντας φαινόμενα Βαϊμάρης με άνοδο των δύο άκρων.
Οταν ρωτήθηκε από τον έκπληκτο Κώστα Αρβανίτη αν «έχει μαχαιρώσει αριστεριστής κανέναν πολίτη στο κέντρο της Αθήνας»,η απάντησή του ήταν «δεν έχω δει κανέναν να συλλαμβάνεται για μαχαιρώματα, μέχρι στιγμής. Ετσι δεν ξέρω ποιος μαχαίρωσε ποιον». 
Δεν ήξερε τότε ο κ. Καμίνης ποιος μαχαιρώνει, αλλά την ίδια χρονιά δήλωνε ότι είναι θετικό να δημιουργηθούν «κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας» τύπου Αμυγδαλέζας για μετανάστες εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. 
Κατά τ' άλλα, στο ντιμπέιτ του ΑΝΤ1 την Τετάρτη, ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κλείνουν το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου