Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ 860€ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ









 

Η αντιπαθητική παρουσιάστρια του «Μες Στην Καλή Χαρά» και προσεχώς ιδιοκτήτρια του Αlpha παρακολούθησε βρέθηκε φυσικά στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Φόνισσες Της Παπαδιαμάντη» στο θέατρο «Πειραιώς 131» το βράδυ της Τρίτης . 
Oύτε η κρίση δεν αγγίζει την Σπυροπούλου η οποία φόρεσε παπούτσια Giuseppe Zanotti αξίας£715.00(περίπου 860€) 
φαντάζομαι όταν θα γίνει η ΚΥΡΙΑ του σταθμού τι θα φοράει...!
Διάβασε και το άρθρο του soknews για τα περσινά Χριστούγεννα της Κωνσταντίνας:


''Ένα ένα έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας τα στοιχεία της πολύς καλής σχέσης που διαθέτει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το αφεντικό της Δημήτρη Κοντομηνά...

 Μέχρι και στο Παρίσι την πήγε... 

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες...
Ταξιδάκι αστραπή στο Παρίσι πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την φωτό ντοκουμέντο της παρουσίας της στην πόλη του φωτός να την επιβεβαιώνει και η ίδια με φωτογραφία της που ανέβασε στο twitter της. 
Η ξανθιά ανερχόμενη τηλεπερσόνα, πόζαρε στην σουίτα της με θέα τον Πύργο του Άιφελ, αποκαλύπτοντας το πόσο όμορφα περνάει. 
Και δεν ήταν μόνη της σε αυτό το ταξίδι... 
Όλοι το ξέραμε και σήμερα όμως το διαβάσαμε και στο περιοδικό CIAO πως ταξίδεψε στην πόλη του Έρωτα, μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά, που σύμφωνα με πληροφορίες ναύλωσε το ιδιωτικό του αεροσκάφος για την ινγκόγνιντο μεταφορά τους. 
Και δεν ήταν μόνο οι δυο τους... Στο παρέακι τους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος με την Χρύσα Ρώπα. Αυτά είναι μεγαλεία.''



ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ!!!

----------------------------------------


14.01.2014

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Γλυφάδα (10)
/

Ο νεαρός που κρατά τον σκύλο ποιος είναι, ο βοηθός της; 
Ο άλλος ειναι μέσα κι αυτή συνεχίζει να ψωνίζει με τα λεφτά ΜΑΣ!


2 σχόλια:

  1. ο κλεψας του κλεψαντος... ο Κοντομηνας κλεβει το Τ.Τ κ η Σπυροπουλου τον Κοντομηνα και οι 3 μαζι (κοντομηνας-σπυροπουλου-ττ)ΕΜΑΣ!!! κι εμεις??? εμεις κλεβουμε την αριστερη μας τσεπη για να τα βαλουμε στην δεξια....μπας και τα φερουμε βολτα! τι μπερδεμα κι αυτο? πως τα καταφεραμε ετσι? και το κυριοτερο: πως θα τα ξεμπερδεψουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο ακριβής περιγραφή σε 4 γραμμές.Και ο πιο καίριος επίλογος:Ξεμπερδεύεις όταν γύρω σου η μπόχα έχει καλύψει τα πάντα;Ελα μου ντέ

      Διαγραφή