Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Γραμμέλη,Μπαλατσινού,Κωστόπουλος,Γαρμπή,Λιάγκας,Μελέτη-Ένας όμορφος κόσμος

Η Γραμμέλη είναι η μόνη που μπορεί να δεί ταλέντο στην Μπαλατσινού.Είναι κι αυτό ένα ταλέντο

Η Γραμμέλη ήταν η μόνη που ενθουσιάστηκε με το ταλέντο της ταιριαστής με την εκπομπή που παρουσίαζε,παγοκολωνας Τζένης Μπαλατσινού( Dancing on Ice)

H Γραμμέλη ήταν η μόνη που κατενθουσιάστηκε με την επιλογή Μπούτου να βάλει Κωστόπουλο στο πρωινό.

Η Γραμμέλη ήταν η μόνη που έβρισκε υπέροχο το πρωινό Κωστόπουλου και συνέχιζε με λύσσα να το στηρίζει.


Και να το στηρίζει...


Η Γραμμέλη εξακολουθεί να εκστασιάζεται με την (φίλη της;;;;)Μπαλατσινού στο Πρωινό Μου,βλέποντας πράγματα που δε βλέπει κανείς άλλος.


Εντάξει βρε Αφροδίτη μου,καταπληκτικός ο Πετράν,μοναδική η Μπαλατσινού.Με έπεισες.
Βέβαια το κοινό  δεν πείθεται και προτιμά να βλέπει τον φασιστοΛιάγκα απέναντι.


Εν τω μεταξύ




Τί είχε προηγηθεί;

Σχέση υπό... μελέτη

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση - διάψευση του Star για την... έξωση της Ελεονώρας, αλλά και ένα οριστικό διαζύγιο με το κανάλι.

Σαν κεραυνός έσκασε την περασμένη εβδομάδα η είδηση πως ο τηλεοπτικός χρόνος για την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έχει ξεκινήσει να... μετρά αντίστροφα. Το σενάριο που ήθελε το «Μελέτησέ το» από τη νέα χρονιά να κόβεται από το πρόγραμμα του Star, ήρθε και προκάλεσε τηλεοπτικές αναταράξεις. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση. Μπορεί, λοιπόν, το «Μελέτησέ το» να μην κόβεται, σύμφωνα με την επίσημη διάψευση του καναλιού, όμως συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι σχέσεις της Ελεονώρας με το κανάλι αυτή την εποχή μόνο ρόδινες δεν είναι...
Το Star, με ανακοίνωσή του, διαψεύδει ότι υπάρχει απόφαση για τον περιορισμό της χρονικής διάρκειας ή για την οριστική διακοπή της εκπομπής «Μελέτησέ το». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ανακοίνωση αποφ
Το Star, με ανακοίνωσή του, διαψεύδει ότι υπάρχει απόφαση για τον περιορισμό της χρονικής διάρκειας ή για την οριστική διακοπή της εκπομπής «Μελέτησέ το». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ανακοίνωση αποφασίστηκε να εκδοθεί έπειτα από απαίτηση και της ίδιας της Ελεονώρας, αλλά και του αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη, οι οποίοι -λένε οι πηγές μας- έκαναν... «πανικό».
«Εννοείται πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του "Μελέτησέ το" και πως περιμέναμε από την Ελεονώρα περισσότερα όταν αποφασίσαμε να την πάμε μεσημέρι», δηλώνει στο «tv Εθνος» υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του Star και συνεχίζει: «Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κόβεται και το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αλλωστε, δεν θα ήταν δίκαιο να κοπεί μόνο το "Μελέτησέ το", από τη στιγμή που το ίδιο θέμα υπάρχει και με άλλες καθημερινές εκπομπές του καναλιού, οπότε αυτές τις αποφάσεις τις παίρνεις ή για όλους όσοι έχουν πρόβλημα ή για κανέναν». H ίδια πηγή μας επιβεβαιώνει ότι έχουν γίνει πολλάκις συστάσεις στην παρουσιάστρια... «Οντως, έχουν γίνει συστάσεις στην Ελεονώρα και για τις επιδόσεις της, αλλά και για τους τρόπους της on air. Ομως, αυτά συμβαίνουν στις μακρόχρονες συνεργασίες».
Στο μεταξύ, η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη, αν και το όνομά της προβάλλεται στους τίτλους της εκπομπής «Μελετησέ το», δεν ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού, αφού με... εθελουσία έξοδο έβαλε τελεία στη μακροχρόνια συνεργασία της με το Star. Αλλωστε, τόσο το διαζύγιο του Σταμάτη Μαλέλη -πρώην συζύγου της Σταματέρη- με το κανάλι όσο και η αλλαγή ύφους που επιχειρεί το Star είναι δύο πολύ βασικοί λόγοι που έχουν αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες στο εσωτερικό του...
ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Πλέον την περνάει και η Λαμπίρη(Τα χτεσινά νούμερα)

Επειδή καθε φορά που αναφέρομαι στη Μελέτη μου έρχεται στο μυαλό(δεν ξέρω γιατί)η Χρυσή Αυγή,θυμήθηκα ένα ωραίο αρθάκι απ το QUEEN.GR για την Γαρμπή και τις σούξου μούξου δηλώσεις της για τη ΧΑ αλλά και την επιβεβαίωση πως η νύχτα έχει αγαστές σχέσεις με τους Χρυσαυγίτες 

H LADY D ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ
Δημοσίευση: 

Αυτό που έθιξε την Βανδή δεν έθιξε την Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή και η άποψη της για την αποχώρηση της Δέσποινας από το σχήμα με τον Νότη



Αυτό που έθιξε την Βανδή δεν έθιξε την Γαρμπή


Χθες η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στην εκπομπή τουΝίκου Μουτσινά και όπως ήταν φυσικό ο παρουσιαστής της ζήτησε να πει τη γνώμη τις για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχετικά με την δικτατορία και τη Χρυσή Αυγή και την αντίδραση της Δέσποινας Βανδήπου αποφάσισε να παραιτηθεί από το σχήμα.

Και είπε η Καίτη Γαρμπή, λίγο πολύ, ότι καταλαβαίνει ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας πολύ έντονος άνθρωπος που έχει πολύ έντονες απόψεις και έντονο τρόπο να τις εκφράζει. Μέχρι εδώ καλά. Τραγουδίστρια είναι που κάνει come back και δε θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη. Κι εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο. Ο Νότης Σφακιανάκης, είτε ως αριστερός είτε ως ακροδεξιός, είναι εξίσου έντονος, όντως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέει η Καίτη Γαρμπή δηλαδή. Εκεί που διαφωνώ μαζί της όμως είναι στο θέμα της Βανδή.

«Αν υπήρχε κάτι που έθιξε την Δέσποινα καλά έκανε και παραιτήθηκε» είπε η Καίτη Γαρμπή. Τι εννοεί δηλαδή η Γαρμπή; Προσωπικό ήταν αυτό που ενόχλησε τη Βανδή και αποφάσισε να παραιτηθεί; Για τον Ντέμη της είπε ή για κάτι οικογενειακό της; Η Βανδή δεν θίχτηκε προσωπικά από την τοποθέτηση του Νότη Σφακιανάκη ούτε εκείνος είπε κάτι προσωπικό για την τραγουδίστρια.

 Η Βανδή έφυγε από το σχημα γιατί δεν μπορούσε να δουλεύει με έναν άνθρωπο που παροτρύνει τους Έλληνες να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και που θεωρεί την περίοδο της Χούντας μια ευχάριστη περίοδο για την Ελλάδα.

Αρα λοιπόν ή δεν άκουσε καλά η Καίτη Γαρμπή τι είπε ο Νότης και τι είπε μετά η Βανδή ή απλώς νομίζει ότι κάνει δημόσιες σχέσεις με τους συναδέλφους της. Πάντως εκείνη λογικά δε θίχτηκε.


                             Κι αμέσως μετά μου ήρθε στο μυαλό ο άλλος αρχιφασίστας ο Λιάγκας 




Του Λιάγκα δεν του ήρκεσε η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα που έκανε απ τον Αντέννα.
Ηθελε να προωθήσει κι άλλο τους ναζί.
Κι έτσι το συνέχισε κι απ τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ρίαλ/



Και κάπου εκει...απόκαμα...

UPDATE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου