Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο «αντισυστημικός» Παναγιώταρος, η «δημοκράτισα» Ντόρα, ο Ψυχάρης και οι άλλοι-Της Λουκίας Χουλιάρα






“ Η μόνη επένδυση που πραγματοποιείται στη χώρα, είναι εκείνη της δεξιάς στο ακροδεξιό παρακλάδι! ”
Της Λουκίας Χουλιάρα
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 17:24
>>>
 Στην ομιλία του στη Βουλή, ο Υπουργός Οικονομικών γνωστοποίησε ότι οι αποδείξεις θα επανέλθουν σε νομοσχέδιο του Σεπτεμβρίου και μάλιστα με κίνητρα για τους φορολογουμένους. Ο κ. Στουρνάρας ανέφερε επίσης ότι η τρόικα επανεξετάζει το θέμα μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.

Υποστήριξε μάλιστα πως στόχος είναι ο μειωμένος ΦΠΑ στην εστίαση να λειτουργήσει από 1η Αυγούστου! Η άνεση με την οποία φορολογικά μέτρα, συστήματα    και διατάξεις έρχονται και παρέρχονται προσομοιάζει στην ευκολία με την οποία η συγκυβέρνηση τάζει και «ξετάζει», υπόσχεται και «ξεϋπόσχεται»! Όσον αφορά στο θέμα με το Φ.Π.Α. στην εστίαση, αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι πρόκειται για το remake του story «Το Γιοφύρι της Άρτας»!

Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν! Το «Κυπριακό» φαντάζομαι θα συμπεριλαμβάνει λιγότερο προβληματικές παραμέτρους και θα επιλυθεί συντομότερα! Εν κατακλείδι, πρόκειται για το πλέον «δυσεπίλυτο» και «σύνθετο» οικονομικό πρόβλημα όλης της μεταπολιτευτικής περιόδου!

>>>

Δίπλα δίπλα κάθισαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής. Η βουλευτής της Ν.Δ. με νύχι κατακόκκινα βαμμένο συνομίλησε σε χαλαρό κλίμα και ήπιο τόνο με τον Ηλία Παναγιώταρο!

Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης ακουμπούσε στο χέρι του βουλευτή της Χρυσής Αυγή. Είναι συγκινητική η προώθηση και καλλιέργεια της καλής «γειτονίας» μεταξύ των πολιτικά συγγενών χώρων της Χ.Α. και της Ν.Δ.! Η δημοσκοπική άνοδος του ακροδεξιού χώρου και η αντίστοιχη φθορά της κυβερνώσας δεξιάς καθιστά αναγκαία την υιοθέτηση της πρακτικής «Φιλιούνται- Αγκαλιάζονται»!

Η μόνη επένδυση που πραγματοποιείται στη χώρα, είναι εκείνη της δεξιάς στο ακροδεξιό παρακλάδι!


>>>

Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης έδωσε διαδικτυακά- μέσω Twitter- τη δική του απάντηση για την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή. «Επειδή ακούω διάφορα τελευταία στη Βουλή, ο τελευταίος που ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας είναι ο Κώστας Καραμανλής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η «Ψυχάρειος» τοποθέτηση «αναταράσσει» τα πολιτικά ύδατα!

Μεγάλη «προσφορά εντούτοις, στην πολιτική σκέψη και διανόηση του τόπου θα ήταν ο καταλογισμός ευθυνών από πλευράς του Ν.Δ.κρατη βουλευτή! Ποιός ακριβώς ευθύνεται για την σημερινή κατάντια;;;; Είναι τόσο τολμηρό να καταδικάσετε τον Τσίπρα- απ’ όπου κι αν προέρχεται- κύριε Ψυχάρη;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου