Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ζάκυνθος: Εντόπισαν αυτόν που πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο


Στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:30 το πρωί περίοικος της περιοχής Καλαμακίου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε αδέσποτο σκύλο, 
που απλώς περνούσε έξω απ' την οικία του.
Ο αγρότης,μάζεψε το σκυλί που αιμοφύρτο έσκουζε στην άσφαλτο ,το έριξε στην καρότσα του αγροτικού του και το πέταξε λιγα μέτρα μακρύτερα σε εναν κάδο σκουπιδιών.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο δρόμο που συνδέει την πόλη της Ζακύνθου με το Καλαμάκι και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια Άγγλων τουριστών που εκείνη τη στιγμή στέκονταν στη στάση λεωφορείου κοντά στο ξενοδοχείο “DOLLAS”, όπως δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr.
Ευτυχώς ένας απο τους τουρίστες είχε την ψυχραιμία να φωτογραφίσει το συμβάν, όπως συνέβη.
Μετά το περιστατικό το ζευγάρι των τουριστών που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, ένας ακόμη Άγγλος τουρίστας που έφθασε και φωτογράφησε το δράστη καθώς μάζευε το νεκρό σκυλί καθώς και μέλη του φιλοζωικού σωματείου “Ζ.Ο.Μ.Ζ.” που σίτιζαν καθημερινά το άτυχο σκυλί κατέθεσαν μήνυση κατά του δράστη, που αναγνωρίστηκε άμεσα η ταυτότητά του, στο αστυνομικό τμήμα Λαγανά, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων.

ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟ:
http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5247%3Azakynthos-entopisan-ayton-poy-pyrobolise-kai-skotose-adespoto-skylo&catid=35%3Ageneralnews&Itemid=67

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου