Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στρατούλης: Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις- Θα στείλουμε στη φυλακή όσους ξεπουλήσουν δημόσιο πλούτο-ΒΙΝΤΕΟ




(Τα έσοδα ΚΑΙ από αποκρατικοποιήσεις,δεν πάνε στο χρέος αλλά στους τοκογλυφους)
Προσέξτε 

Στην Παραπολιτική φαντάζει εντελώς φυσιολογικό να "ξεπουληθεί αντί πινακίου φακής"η δημόσια περιουσία και βλέπει ως εκβιασμό την προειδοποίηση σ'αυτούς που ετοιμάζονται να κάνουν κάτι τέτοιο.
Καταλάβατε;Παραπολιτική,η γνωστή Παραπολιτική που ηδονίζεται με κάθε άρθρο Μόσιαλου και πίνει νερό στο όνομα του Στέφανου Μάνου και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Εγώ απλά ν' απευθυνθώ στους οπαδούς του Σύριζα που θεωρούσαν
 οχι και τόσο σοβαρό τον Στρατούλη,
ενώ τρέφουν άπλετο θαυμασμό για τη "σοβαρότητα"κάτι τύπων σαν τον Σταθάκη και λοιπά
εκσυγχρονιστίρια του Σύριζα.
Αριστερά κύριοι,είναι ο Στρατούλης.Είναι ο λόγος που μιλά δυνατά και στεντόρεια για το πλιάτσικο που πάει να γίνει στην περιουσία ΜΑΣ και στους  μισθούς πείνας που επιφυλλάσσονται και σ αυτούς τους εργαζόμενους.
Πάμε τώρα στην ανάρτηση της Παραπολιτικής και σ αυτά που είπε ο Στρατούλης και την εξόργισαν.
------
Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρωινή συνέντευξη του οπλαρχηγού Δημήτρη Στρατούλη στο Mega:


Εμείς είμαστε ριζικά αντίθετοι με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης. ..
Απέμειναν οι επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας ή οι υποδομές στρατηγικής σημασίας. 
Αυτές πουλάνε 
και αυτές Γερμανοί επενδυτές θέλουν να έρθουν να πάρουν στην Ελλάδα 
και να είναι και με μισθούς πείνας οι εργαζόμενοι.



 Είμαστε αντίθετοι, 
θεωρούμε ότι είναι το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο 
μετά την υπογραφή των 



Σχόλιο Παραπολιτικής:
 Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδοκιμάσει τις αντιδημοκρατικές απειλές του στελέχους του, προκύπτει ένα μείζον πολιτικό ζήτημα. Η υιοθέτηση ενός επαναστατικού κι εκδικητικού λόγο από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα οδηγήσει τη χώρα με ακρίβεια στο χάος και τον διχασμό.

4 σχόλια:

  1. Παραπολιτικέ οι σκέψεις και οι απόψεις σου είναι "όλα τα λεφτά "που λένε παραπολιτικέ ο κάθε σακουλομάτης μισθοδοτούμενος από το δημόσιο Στουρνάρας και ο κάθε απόγονος του κοτσάμπαση Μπενάκη να πουλήσει την περιουσία του παππού του ή του πατέρα του και μη μου πεις για λαϊκή ετυμηγορία γιατί θα γελάσω και εγώ και το παρδαλό κατσίκι άει στην ευχή άνθρωπέ μου και τα παραπολιτικά σου σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε θείο, μην κάνεις έτσι, θα τα ξανακρατικοποιήσουμε μετά όπως έκανε ο Ανδρέας για να τα... ξαναιδιωτικοποιήσουμε όταν καταλάβουμε πόσο καλά και... κερδοφόρα τα δουλεύουν οι χαραμοφάηδες συνδικαλιστές σας. Γιατί βέβαια όλα αυτά τα χρόνια η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ, ο ΟΤΕ ήταν οι πυλώνες της... στρατηγικής ανάπτυξης, των... νέων τεχνολογιών, της... ποιοτικής υπηρεσίας στον πολίτη, και όχι η ευκαιρία για πελατειακούς διορισμούς, βολέματος των ημετέρων, απευθείας ανάθεσης έργων σε Κόκκαλη, Αλαφούζο κλπ. Ειδικά ο ΟΣΕ με τη... μία γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη (που χρειάζεται να σταματάει το ένα τρένο για να περνάει το αλλο) και το τρενάκι που ανεβαίνει στα Καλάβρυτα είναι στρατηγικής σημασίας για να πηγαίνουν τα πυρομαχικά στο μέτωπο σε καιρό πολέμου. Αλλά που να ξεβολευτεί τώρα ο καημένος ο κωλοβαριτζής ο σταθμάρχης Τρίπολης (από όπου δεν περνάει πια το τρένο) να δουλέψει. Κι αυτός ψήφο έχει, χάιδεψε του λίγο τα αυτιά να νιώσει εθνικά υπερήφανος που προστατεύεις το αναφαίρετο δικαίωμα του στο έμμισθο καραπουτσαριό (sorry ladies) σε βάρος του κάθε ιδιώτη επιχειρηματία, επιστήμονα που δουλεύει 12 ώρες την ημέρα και πληρώνει 40% φόρο, όχι για νοσοκομεία, σχολεία και προστασία, αλλά για να απολαμβάνουν προνόμια η άπλυτοι κι αστοιχείωτοι που γεμίζουν τα γραφεία των ΔΕΚΟ. Ουστ να χαθείτε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. deaf, dump and blind...


      ordertheattack

      Διαγραφή
    2. Από το σχόλιό σου καταλαβαίνω ότι υπεύθυνος για την ύπαρξη μιας μόνο γραμμής του ΟΣΕ στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι ο ... άπλυτος σταθμάρχης Τριπόλεως!!!
      Να υποθέσω ότι εσύ φίλε μου κάνεις μπάνιο τρεις φορές την ημέρα? σε ποια ιδιωτική επιχείρηση εργάζεσαι? γιατί και εγώ εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση και συναντώ καθημερινά άπλυτους...
      Αντώνης (vantonios)

      Διαγραφή