Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Κυριάκος Μητσοτάκης:Το νόμισμα ειναι φετίχ

Καταλάβατε συνέλληνες πως βλέπει το Μητσοτακόπαιδο και οι συν αυτώ,τις ζωές μας;
ΧΕΣΤΗΚΑΝ.
Το νόμισμα είναι φετίχ λέμε.
Το νόμισμα είναι αυτοσκοπός κι όχι μέσον για την ευημερία των ανθρώπων.
Γκέγκε;
Μην κάνετε πως δεν ξέρετε όταν αύριο μας θερίσουν εν όψει του "φετίχ νομίσματος"
Ακούστε και καμαρώστε τον υιό Μητσοτάκουλα
http://www.real.gr/VideoViewer.aspx?FileType=4&FileName=153963.mp3

Συνέντευξη στον Real fm και την Κάτια Μακρή παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θα έχουμε κυβέρνηση εφόσον ο καθένας αναλάβει τις ευθύνες τους. Εάν όλοι θέλουν να βγάλουν την ουρά τους
απ' έξω είναι πιθανό να καταλήξουμε σε αδιέξοδο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής.

Ο κύριος Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν θεωρώ απαραίτητη τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ για να σχηματιστεί κυβέρνηση» και πρόσθεσε ότι «Το να πάμε όλοι μαζί ισχύει όσο ο κ. Τσίπρας δεν επιμείνει σε μονομερή καταγγελία».

«Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζουν αγεφύρωτες διαφορές» είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφέροντας χαρακτηριστικά το θέμα των μεταναστών.

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι μπορεί να φέρεται όπως φερόταν όταν ήταν στο 4%, με τη διακριτική στήριξη των κουκουλοφόρων, εάν είναι αντιπολίτευση θα πρέπει επιτέλους να ασκεί αντιπολίτευση στη βουλή και όχι στα πεζοδρόμια».

«Η κυβέρνηση που θα πάει φοβισμένα να κυβερνήσει θα υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της πριν ακόμη αναλάβει. Γιατί πρέπει να φοβόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε σώνει και καλά να πρέπει να τον βάλουμε στην Κυβέρνηση» είπε ο κ. Μητσοτάκης.
«Η διαπραγμάτευση θα γίνει καλόπιστα στο πλαίσιο μιας Ευρώπης που αλλάζει» είπε ο κύριος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο χρέος της χώρας.

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ τόνισε ότι «η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση αποτελεί σημείο διαπραγμάτευσης με την Ευρώπη» και πρόσθεσε ότι «Θα ήταν καταστροφικό εάν στο σημείο αυτό που Ευρώπη αλλάζει κλωτσήσουμε το γάλα με την καρδάρα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι «Το νόμισμα είναι φετίχ», υποστηρίζοντας ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ.

Και τώρα διαβάστε τί είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συγκρίνετε.
Ο ένας μιλάει για ζωές,ο άλλος για νομίσματα.
Δύο κόσμοι




1 σχόλιο:

  1. Τι να πει και το γουρλωτό παιδί!η αδελφή η πορφυρογέννητη ομού μετά του ομοίως γεννηθέντα αδελφού με τον πολύφερνο σύζυγο μιλάει τη γλώσσα του λιμανιού(ξεχάστηκε η του σαλονιού μέρες που είναι μόνο το αενάως πλανώμενο χαμόγελο παραμένει ωσεί "κουσούρι")ό,τι του έρθει του Κυριάκου ευθύνη συνευθύνη υπεύθυνος υπερυπεύθυνος παραγωγή λέξεων από το ευθύνη ε!κάτι να λέγεται για να γεμίσει και το δεκάλεπτο της εκπομπής και σε άλλα με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή