Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Εντυπωσιασμένος ο Τσίπρας από την συγκέντρωση στο Αγρίνιο


«Σήμερα κάναμε την μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει κάνει ποτέ κόμμα αριστεράς», τόνισε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο agriniopress ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας αμέσως μετά την ομιλία του είχε συνάντηση με το σωματείο ταξί του Αγρινίου αλλά και απλούς  πολίτες. Δείτε φωτογραφίες

Δίπλα σε απλούς πολίτες βρέθηκε αμέσως μετά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας σε γνωστό ουζερί κοντά στο Δημοτικό Πάρκο του Αγρινίου. Ο κ. Τσίπρας μαζί με κάποιους υποψηφίους και υποστηρικτές του  χαιρέτισε εγκάρδια έναν προς έναν κάθε θαμώνα  και άκουσε τους προβληματισμούς τους.


Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο agriniopress ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην συγκέντρωση στο Αγρίνιο, στα προβλήματα του νομού καθώς και στις πιθανές συνεργασίες της επόμενης μέρας των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Υπάρχει ένα μεγάλο ρεύμα που ξεπερνά τα στενά όρια της αριστεράς. Ο κόσμος που ήρθε σήμερα δεν ήρθε μεταφερόμενος με ομάδες ή με πούλμαν.  Ήταν παρών για να ακούσει τι μπορούμε να του προσφέρουμε να μας δώσει αισιοδοξία αλλά και να πάρει αισιοδοξία. Ενδυνάμωση της ελπίδας ήταν αυτή η συγκέντρωση στο Αγρίνιο και η μεγαλύτερη που έχει κάνει η αριστερά σε όλη την Ελλάδα.

Αυτός ο νομός είναι παρατημένος και από τους πιο φτωχούς σε όλη την Ευρώπη. Αυτό πρέπει να αλλάξει και όλα να πάρουν τον δρόμο μιας καλύτερης μέρας για όλους τους κατοίκους και ειδικά τους νέους που τους μαστίζει η ανεργία. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να σταματήσει την πορεία προς την καταστροφή, δεν έχουμε μαγικά ραβδιά, αλλά ξέρουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε να βάλουμε φρένο σε αυτή την καταστροφή και θα το κάνουμε με τον Ελληνικό λαό.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συνεργασία με αυτούς που θα είναι πιο κοντά στις δικές μας ιδέες και απόψεις. 


Η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδυναμία του λάου σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου