Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 97.2 ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΓΗ!

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

update
Κυκλοφορούν κάποιες φήμες πως επίκειται πραγματική σφαγή στο σταθμό. Ήδη, νωρίτερα σήμερα, απολύθηκαν και δύο ηχολήπτες. Πιθανότατα μέχρι το τέλος Αυγούστου να λάβει χώρα πλήρης εκκαθάριση στη συχνότητα. Να απολυθούν όλοι! Να απολυθούν όλοι; Νέα κόλπα...
Απολύθηκε επίσης και η Μαίρη Αυγερινοπούλου. 



Δεν ήταν μόνο μία από τις καλύτερες εκπομπές του σταθμού, ήταν και από τις πιο ιστορικές. Μετρούσαν πολλά χρόνια στον ΑΝΤ 1 97.2. Οι Αδιάβροχοι. Ο Παναγιώτης Λιάκος και ο Κώστας Γιαννουλόπουλος. Πριν από λίγη ώρα λοιπόν τούς ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση του σταθμού, η απόλυσή τους. Τοκόψιμο της εκπομπήςΟικονομικοί οι λόγοι; Είναι πραγματική ως αιτία η συρρίκνωση (λόγω περικοπών) του ανθρώπινου δυναμικού στο ραδιόφωνο του Αμαρουσίου;  Ή, μήπως, είναι και πολιτικοί οι λόγοι; Το τελευταίο πάντως το πιστεύουν ακράδαντα οι ίδιοι οι Αδιάβροχοι.

Την απόλυση στους δύο παραγωγούς ανακοίνωσε ο σύμβουλος του σταθμού, ο Ερικ Χάνσεν«Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά σας, ούτε και με τις δεξιότητές σας. Ούτε καν με τις ακροαματικότητες» τους είπε ο ίδιος. «Άρα, είναι πολιτικοί οι λόγοι» τον ρώτησαν οι δύο«Αδιάβροχοι». Ο Έρικ, το αρνήθηκε. Και όταν τον ρώτησαν γιατί επέλεξε αυτούς, ο κύριος σύμβουλος δεν απάντησε. Απλώς έσκυψε το κεφάλικαι ξεπέρασε το ερώτημα. Τους διαβεβαίωσε ωστόσο πως αποτελεί μία 100% δική του απόφαση.
«Δεν έχω ακούσει ποτέ την εκπομπή σας» πρόσθεσε μετά από λίγη ώρα.«Δεν ξέρω και ελληνικά. Και να σας άκουγα δεν θα καταλάβαινα τι λέτε». Οι Αδιάβροχοι πιστεύουν πως καταλάβαιναν άλλοι και πολύ καλά μάλιστα.

Πως θα αντιδράσουν οι Αδιάβροχοι. Αποκάλυψαν στο e-tetRadio πως θα καταθέσουν αγωγή. Όχι ενάντια στο σταθμό, αλλά εναντίον του Έρικ Χάνσεν! Ο οποίος, σημειωτέον, έχει οριστεί εδώ και τέσσερις μήνες επικεφαλής των ραδιοφώνων του ομίλου. Ουσιαστικά επικεφαλής. Η προηγούμενη θητεία του ήταν, αν θυμάστε, στον Λάμψη 92.3.

Να δούμε αν θα ακολουθήσουν και άλλες απολύσεις. Αν ο Χάνσεν επεξεργάζεται ευρύτερο σχέδιο απολύσεων στον όμιλο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Πουνέντης έχει διαχωρίσει τη θέση του, διαφωνώντας με τις συγκεκριμένες απολύσεις. Ο οποίος, είχε προειδοποιήσει από νωρίς τους εργαζόμενους για όσα πρόκεται να επακολουθήσουν. «Του το λέω του Δανού, αλλά δεν καταλαβαίνει πως εδώ είναι Ελλάδα και ισχύουν άλλοι νόμοι» φέρεται να είπε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων.



Μπορεί ο ΑΝΤ1 να προγραμματίσει στη θέση των Αδιάβροχων, τα πρωινά, να παίζει σε επανάληψη το κατάπτυστο ντοκιμαντέρ για την επιστροφή στη δραχμή. Συνεχώς. Καθημερινά. Αν και τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές δεν υπάρχει λόγος πια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου