Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΦΩΤΟ: Διαδηλωτές έγδυσαν μπάτσο στο Σύνταγμα!YESSSSS


Πορεία προς το Σύνταγμα πραγματοποίησαν χιλιάδες πολίτες μετά την κηδεία του Δημήτρη Χριστούλα. Μόλις οι διαδηλωτές έφθασαν στο Σύνταγμα, αντιλήφθηκαν δύο αστυνομικούς στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο αυτόχειρας.
Ο κόσμος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους. Τότε οι δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να διαφύγουν. Όμως οι πολίτες επιτέθηκαν στον ένα από τους δυο, με αποτέλεσμα να του πάρουν τα ρούχα και τον ασύρματό του.
Οι διαδηλωτές κρέμασαν στα δέντρα της πλατείας τα ρούχα του αστυνομικού ως λάφυρα!!!




http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/foto-tora-diadilotes-egdisan-batso-sto-sintagma.html

1 σχόλιο:

  1. Ήρθε η ώρα ν'αρχίσουμε να κυνηγάμε τους μπάτσους. Από τον πιο ασήμαντο μέχρι τον αρχηγό. Και φακέλωμα σε όλους, αλλά ΕΙΔΙΚΑ στους ΜΑΤατζήδες, ΔΕΛΤΑδες, ΔΙΑΣ, ΕΚΑΜίτες, ειδικούς φρουρούς, με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα και δημοσιοποίηση ΠΑΝΤΟΥ. Να τους περιθωριοποιήσουμε κι αυτούς και τις οικογένειές τους. Να βρίζουμε τα παιδιά τους στο σχολείο για τη "δουλειά" των μπαμπάδων τους. Παιδί μπάτσου = παιδί ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ. Να μην τολμάνε οι οικογένειες των μπάτσων να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Οι κόρες τους να φτάσουν στο σημείο να λένε ότι πιο καλά θα τους φερόταν ο κόσμος αν τις ξέρανε για πουτάνες. Να γίνουν ΠΑΡΙΕΣ της κοινωνίας.

    Έτσι κι αλλιώς, και στα χωριά, στα παλιά τα χρόνια, ο χωροφύλακας ήταν ΠΑΝΤΑ ο μεγαλύτερος ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ και ΜΠΑΤΑΞΗΣ και ρήμαζε τους πάντες στο ΦΕΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή