Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!


7 σχόλια:

  1. Εδώ και μήνες... εκκρεμεί ανάρτηση που είχα ετοιμάσει (αλλά αμέλησα να τελειώσω) με σχετικά ήπια (τότε) κριτική στο Θανάση Χειμωνά, για τις μπούρδες που έλεγε κατά της... μπλογκόσφαιρας και του κοινωνικού διαδικτύου γενικά.

    Μπουρδολογούσε και συκοφαντούσε γενικά τα μπλογκ έχοντας πέσει θύμα τρολο-φάρσας για το δήθεν θάνατο του άλλου... μέγκα-κλαψομούνη (ΚΑΙ αποδεδειγμένου μισογύνη) καρα-ΠΑΣΟΚου, Χωμενίδη.

    ΕΚ των υστέρων ΔΕΝ μετάνοιωσα που δεν δημοσίευσα το ποστ διότι το βρίσκω εξαιρετικά ήπιο, τώρα που αυτο-ξεμπροστιάστηκε δημόσια, σαν υποψήφιος του λαμογιο-κώματος.

    Δεν χρειάζεται ξεμπρόστιασμα ότι είναι τραβεστί κάποιος που... βγαίνει φανερά για πιάτσα στη Συγγρού. Αλλά βγήκε με λάθος παρέα. (Ενα γιαούρτι με σάπια καρύδια στον κύριο πληζ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την κάνεις την ανάρτηση.Τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή.Αντε γιατί ο περισσότερος κόσμος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

      Διαγραφή
  2. α, καλά, άλλη Αλ Σάλεχ αυτός! πιάνει τόπο η υποστήριξη στο Πασόκ τόσους μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χειμωνάς είναι επιβεβαίωση της παροιμίας που λέει "Όταν χορταίνει η ψείρα κατεβαίνει στο γιακά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι τοσο εκνευριστικα αντιπαθης που κατανταει να το συμπαθεις στο τελος... Σα λιγο χαμενο στο διαστημα μου κανει αυτο το βλεμμα του ...φαντασου να εκλεγει τι εχουμε να παθουμε απο τη καθε ψωναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κάτι τέτοιοι θα βγούν με το ΠΑΣΟΚ.Ναρκισιστικά,νεοφιλελεύθερα σκουπίδια.Ποιος άλλος θα κατέβαινε μ αυτό το ΠΑΣΟΚ;

      Διαγραφή
  5. Συγνώμη αγαπητή Κίρκη, κάποιος να σε ενημερώσει ότι οι πελάτες του πρώην σάπιου ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Για να σου μιλήσω με απλή επιχειρηματική γλώσσα, το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα λίγους ψηφοφόρους, οι οποίοι το ψήφιζαν καθαρά από ιδεολογία και για τα θετικά του σημεία. Οι περισσότεροι ήταν πελάτες οι οποίοι μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα για μένα τη σήμερον ημέρα είναι ντροπή να δηλώνεις ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΠΑΣΟΚ. Εάν ακούσω ότι κάποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, θα σκεφτώ αμέσως και προκατηλειμένα ίσως ότι τόσα χρόνια έτρωγε με χρυσά κουτάλια και τώρα που το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πια να του προσφέρει αυτά τα προνόμια, πήγε σαν το χαιβάνι και πίστεψε έναν άνθρωπο αμόρφωτο και άσχετο σαν το Τσίπρα, που τον κοροιδεύει μέσα στα μούτρα του. Αυτά και ξεκολλήστε όλοι λίγο με το ΠΑΣΟΚ. Η σαπίλα βρίσκεται αλλού πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή