Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Χουντής: Δεν πληρώνουμε το χρέος. Αν αυτό οδηγεί σε έξοδο από το ευρώ ας ...οδηγεί



Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής βρέθηκε την προηγούμενη βδομάδα στην Ημαθία και παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους. 

Απαντώντας (δείτε το βίντεο παρακάτω) σε ερωτήσεις αναφέρθηκε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την κρίση και διευκρίνησε θέσεις του κόμματος που είναι διφορούμενες. 
Αναφέρθηκε στην πολιτική των
συνεργασιών και ειδικότερα στο ΚΚΕ, τη ΔΗΜ.ΑΡ. 

Ξεκαθάρισε (;) τη θέση του κόμματος για την Ε.Ε και παντώντας σε ερωτήσεις που ετέθησαν από τα ΧΡΟΝΙΚΑ είπε μεταξύ άλλων ότι μπορεί η Ελλάδα να βγει και από το ευρώ αν οι ευρωπαίοι δε δεχτούν τους όρους που θα θέσει μια αριστερή κυβέρνηση.
Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που σε επίσημη κομματική και όχι εσωκομματική διαδικασία ακούγεται κάτι τέτοιο αφού μόλις πριν από δυο μέρες ο βασικός οικονομικός σύμβουλος του Τσίπρα, ο Γ. Δραγασάκης, δήλωνε "ποιος σας είπε ότι θέλουμε να φύγουμε από το ευρώ".

1 σχόλιο:

  1. Γιατί είναι κακό να διαπραγματευτείς σκληρά με τους Γερμανούς και λοιπούς παρατρεχάμενους ;(αυτοί όλοι εδώ και δύο χρόνια εκβιάζουν κοροιδεύουν καθυβρίζουν μηδέ των ημεδαπών εξαιρουμένων επιδιδομένων των δεύτερων σε αγώνα ταχύτητας με τους αλλοδαπούς)και εάν δεν στέρξουν φεύγεις ,δε θα τρελαθούμε κιόλας με τους Μέρκελ και λοιπά παρακολουθήματα.Οι δημοσιογράφοι πάντως εξ Ημαθίας ορμώμενοι πολύ θορυβώδεις και αρκούντως αγενείς ακούγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή