Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε όλη τη συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Mega


ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε όλη τη συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Mega

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε όλη τη συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Mega
Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, (25.02.2012).
«Όταν δεν μπορείς να δώσεις όνομα, τότε δεν το λες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος στον τηλεοπτικο σταθμό Mega, σχετικά με τις αναφορές του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Π. Νικολούδη, για την υπάρξη βουλευτή ο οποίος φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.
«Γιατί λέμε ένα γεγονός χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε;», διερωτήθηκε…

Έστρεψε παράλληλα τα βέλη του και κατά του προέδρου της Επιτροπής για τον έλεγχο των κοινοβουλευτικών «πόθεν έσχες», Βαγγέλη Αργύρη, για τον οποίο είπε ότι είναι «εντελώς ακατάλληλος για να είναι πρόεδρος αυτής της επιτροπής».
Επίσης, αποκάλυψε ότι αιφνιδιάστηκε από την συνεργασία Λοβέρδου-Βενιζέλου από την οποία μάλιστα φάνηκε να κρατάει αποστάσεις.
Δεν ήξερε τίποτα ο ίδιος, καθώς με Λοβέρδο, Ραγκούση και Διαμαντοπούλου συζητήσουν για … άλλο υποψήφιο.
«Έμαθα για την συνεργασία τους λίγα λεπτά πριν την ανακοινώσουν. Τί να τους έλεγα; Γιατί δεν με ρωτήσατε; Σαφώς αιφνιδιάστηκα, γιατί με τους κ.κ. Ραγκούση, Λοβέρδο και Διαμαντοπούλου, άλλα είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει μέχρι στιγμής», ανέφερε.
Για όσους χάσατε την πρωινή συνέντευξη του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, μπορείτε να την… απολαύσετε εδώ:
http://www.tsantiri.gr/politiki/vinteo-dite-oli-ti-sinentefxi-tou-theodorou-pagkalou-sto-mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου