Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η Χριστίνα Πολίτη αφου αγανακτεί....για τους βάνδαλους

και μας πεί οτι ντρέπεται 
 ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ


Δε θα σχολιάσω γιατί βαρέθηκα να ντρέπομαι. Γεννήθηκα στην Αθήνα, την αγαπώ και την πονάω όσο δεν πάει .Είμαστε στο έλεος του Θεού σε όλους τους τομείς. Θα κλείσω με δύο tweets που ξεχώρισα:
«Είσαι κάτω απ την σκιά της Ακρόπολης και καις ένα κομμάτι πολιτισμού. Και το κάνεις για να δηλώσεις την ύπαρξη σου, Νέρωνα της φακής;»
«Πάντως τη χώρα, για την οποία φωνάζουν όλοι αυτοί να μην ξεπουληθεί, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να την κάψουν.»

-------
μας περιγράφει το παρτάκυ που πήγε 
ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ

Τι απαίσια ημέρα χθες. Ξεκίνησε με αγωνία, ήρθε και ο θάνατος της Whitney ως τέλος μίας εποχής και η κορύφωση έγινε φυσικά το βράδυ όπου ενώ οι βουλή -πες την όπως θες- ψήφιζε μεταξύ γκρεμού και ρέμματος ,έξω καιγόταν η Αθήνα. Και κάηκε με περισσότερο μίσος από ποτέ. Στο κέντρο τα δακρυγόνα διαπερνούσαν τα παράθυρα και βήχαμε ασταμάτητα. Παράλληλα είχα και μία φλεγμονή στο δόντι που μου διαπερνούσε με πόνο το μισό κεφάλι μέχρι το μάτι και τα νεύρα και σε συνδιασμό με όλη τη λύπη και την οργή οριακά δε με έστειλαν στο τρελοκομείο. Σε ένα παράλληλο σύμπαν όμως , η τρέλα πήρε άλλη μορφή και στο «Shamone» παρά τις αντίξοες συνθήκες έγινε το  twilight zone πάρτυ των γενεθλίων της Patricia Field.Ναι, και  βγήκε και η ..Amanda Lepore τσιτσίδι και πήγε και η Αννα Βίσση – πάνω με τη μακιγιέζ της Χαρά-που φίλους δεν «κρεμάει» και της τραγούδησε το Happy Birthday -όπως την είχα περιγράψει σαν έκπληξη- κι εγώ με τη σειρά μου έλαβα φωτογραφίες αλλά και «τσούρνεψα» από τα Facebook φίλων -Χρήστου Καλλανιώτη, Δημήτρη Τσακούμη και της αδελφής του Ζέτας, Τόλη Σκουλαριώτη, Tasou Posh Lazar και Απόστολου Μητρόπουλου -που έπαιξε μουσική και έδειξε και ρούχα του, όπως κάτω -μερικά ενσταντανέ που αναμεταδίδω.Να κάνεις ολόκληρο ταξίδι ,να διοργανώσεις τόσα πράγματα και εκείνη τη στιγμή που το ξεκινάς να καίγεται γύρω σου το σύμπαν είναι κάτι που προφανώς η Patricia δεν είχε υπολογίσει. Και η ζωή κακήν κακώς συνεχίζεται και αυτή τη στιγμή τρέχω οδοντίατρο και θυσιάζω «Πρωινό Αντέννα » γιατί ο γενικός πόνος έχει χτυπήσει κόκκινο…
και φυσικά,δεν ξεχνα ως επιφυλλίδα στο συγκλονιστικό της άρθρο τη μέρα που κρίνεται το μέλλον της πατρίδας μας και των ανθρώπων της,να δηλώσει το σπαραγμό της,όχι για όλα αυτά αλλά για το....ΑΤΤΙΚΟΝ 
Και παράλληλα να «καληνυχτίσω» το αγαπημένο Αττικόν κατέβασε την αυλαία του σε μία εποχή που το είχαμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ και με το χειρότερο τρόπο..
Αυτο ειναι το άλλο παράλληλο σύμπαν με το οποίο συνδιαβιούμε φιλαράκια.Δείτε τους και ξεράστε μαζί μας.


2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απορία: αυτό το αιδοιόπανο έχει πάει ποτέ στο Αττικόν; Την κόβω να μην έχει...
    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή