Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Χριστίνα Πολίτη:Μεγάλη λύσσα να πεθάνουν το λάιφ στάιλ

Οταν η Χριστίνα Πολίτη δε θέλει να δεχτεί το τέλος του αντικειμένου της ασήμαντης ενασχόλησής της και το γελοίο του να χρήζεις μες στην απόγνωσή σου ως σταρ αδιάφορες περσόνες.Αχ κυρά Πολίτη μου,σας καταλαβαινω,τί πάθατε και σεις

Μεγάλη λύσσα να πεθάνουν το «λάιφστάιλ».
Το λάφστάιλ βέβαια αναπροσαρμόζεται και κανείς δεν καταλαβαίνει πως απλά αλλάζει χέρια. 
Οι εξυπνάδες στα social media, οι χάι φωτογραφίες στο Facebook , τα μεταμφιεσμένα σε infotainement κουτσομπολιά και άλλα πολλά. 

Οι «σταρς» έχουν αλλάξει. Επικοινωνούν, απαντούν , δέχονται φιλάκια , βρισίδια on line. Αφού έφτασε η Ελένη Μενεγάκη να τουιτάρει με το κοινό της καταλαβαίνεις πως ..έπεσε και το τελευταίο εγχώριο οχυρό .
Πάνε οι εποχές που μάνατζερ σαν τον Ψινάκη έκαναν βόλτες γύρω από το κλαμπ  που γινόταν το μεγάλο πάρτυ ,ώστε ο Σάκης  να κάνει εμφάνιση τελευταίος ή μετά την Αννα Βίσση. Οι σταρς μας βέβαια οι κανονικοί παραμένουν οι ίδιοι. 
Ο Σάκης παραμένει απόλυτος αλλά και προσιτός. Ο χαβαλές που κάνει στη διαφήμιση της Heineken τα λέει όλα. Οι «Επώνυμοι» που έχουν ανυψωθεί τόσο κάνοντας shopping σε περιοδικά φωτοντελίριων , έτσι όπως ανυψώθηκαν θα ξεχαστούν. Οπως ξεχνιούνται όλα. 
Αλλωστε και οι anonymous είναι στη μόδα.Τα πρόσωπα που εμπνένουν αισιοδοξία είναι οι «σταρς».. νέας κοπής. Ο Νίκος Μουτσινάς με το ταλέντο του, το γέλιο που χαρίζει, την παρείστικη διάθεση και το δαιμόνιο χιούμορ. 
Η Ζέτα με τη λαμπερή φατσούλα και τη γκλαμ σχέση της με το Χατζηγιάννη.. δεν είναι τυχαίο που την επιλέγουν τόσοι για διαφημίσεις. Ηθοποιοί χαμηλων τόνων όπως ο Πέτρος Λαγούτης και ο Αποστόλης Τότσικας, που είναι ωραίοι,σέξι , διάσημοι από σχέσεις τους αλλά που το παλεύουν κιόλας να προσαρμοστούν στις ανάγκες του χώρου.
 Γιατί ότι και να λέμε, όσο και να γκρινιάζουμε και όσο και να γκαντεμολογούμε το ανάλαφρο το ζητάει η ψυχή μας , τουλάχιστον από τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Αυτό είναι αποδεδειγμένο.
ΥΓ. Μία λατρεμένη «σταρ» νέας κοπής και διπλανής πόρτας, θα φωτογραφηθεί για εξώφυλλο περιοδικού που αντέχει ακόμα. Η φωτογράφιση θα είναι ανατρεπτικότατη αλλά καλόγουστη και περισσότερα θα πω σε λίγο . Απλά ρίχνω ένα teaser για να έχουμε και κάτι να περιμένουμε.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί καλέ η ψυχή μας να ζητάει το ανάλαφρο δεν μπορεί να αναζητά το ψυχαγωγικό και το ευχάριστό τι στο καλό έχουμε όλοι λοβοτομηθεί; φτάνει πια διάφορες παριστάνουσες τις χαζές ή ούσες χαζές να κάνουν περιουσίες καταστρέφοντας την αισθητική και κατά συνέπεια και την ηθική ιδιαιτέρως νέων ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή