Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ


Το βίντεο ΑΡΝΟΥΜΑΙ να το βάλω.Δε θέλω να συμβάλω στην σμίκρυνση του υπέροχου αυτού αγώνα των Χαλυβουργών.
Η φωτό αυτή τα λέει ΟΛΑ.
Δείτε τί έλεγε η Χρυσή Αυγή μόλις πριν ένα μήνα για τον αγώνα των Χαλυβουργών.
http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2012/01/x.html
Να τονίσω πως και ΦΥΣΙΚΑ παραμενω αλληλέγγυα στον αγώνα τους.Δεν τίθεται θέμα.Ούτε το
συζητώ.Επειδή πηγε εκεί η Χρυση Αυγή κι επειδή τους δέχτηκαν δε σημαίνει πως αναιρούμε τον μεγαλειώδη αγώνα τους που τυχόν αρνητική του έκβαση θα ήταν ήττα για όλο το εργατικό κίνημα.
Αρκει να δείς το εξαντλημένο πρόσωπο του εργάτη ακόμα και σ αυτή την φωτογραφία για να πάρεις εύκολα θέση.


Αλληλεγγύη λοιπόν στον αγώνα των Χαλυβουργών κι ας κάτσουν να σκεφτούν οι ίδιοι ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ας διαβάσουν τί έλεγε πριν ένα μήνα γι αυτούς η ανακοίνωσή τους και τι μπορεί να λέει σε ένα μήνα από τώρα.Ποτέ οι φασίστες δεν υπήρξαν αλληλέγγυο μέρος του λαού αλλά πάντα γρανάζι και στήριγμα των εργοδοτών και της καθεστηκυίας τάξης



2 σχόλια:

  1. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    http://www.youtube.com/watch?v=8uNoncnKDuo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Leo:
    Γιατι νομιζεις οτι η φωτο τα λεει όλα; Σε πληροφορω έγκυρα οτι δε λεει απολύτως τιποτα. Οι Χρυσαλήτες δεν ειχαν δηλωσει ταυτοτητα βεβαια. Επίσης ηταν καμια 20αρια ενω οι Χαλυβουργοι εκεινη την ωρα 5-6. Φυσικα δε μιλησαν σα Χρυση Αυγη αλλά σαν Ηλίας. Αλλα ακόμη κι αν ήταν λάθος του Σιφωνιού ποιον εξυπηρετει όλη η κουβεντα; Τι άλλο προσφερει εκτος από το να κλονιζει ήδη κουρασμενους, εξουθενωμενους αγωνιστες μετα 110 μερες απαεργιας; Ποιος ειναι ο στοχος μας; Η με καθε τροπο βοηθεια για να συνεχιστει κ να νικησει η Απεργια ή να διαλυθει και μετα να ορμηξουμε για την απόδοση ευθυνων; Ας σκεφτουν καλα όλοι οσοι κανουν αυτη την "ουδετερη και αντικειμενικη παρουσίαση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή