Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΕΥΜΑΤΙΖΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΣΤΟΥ "ΠΑΠΑΔΑΚΗ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ!!!!
Την ίδια ώρα σήμερα που σήκωναν τα έπιπλα -και όχι μόνο- της εταιρείας του, άνθρωπος του Fimotro, εντόπισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να γευματίζει στον "Παπαδάκη" του Κολωνακίου μαζί με την σύζυγό του και την κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη! Αναίσθητος δεν είναι. Έχει...
όμως απίστευτο θράσος. Και έχει κάνει τόσο μεγάλη μπάζα με καταθέσεις στο εξωτερικό, που τα γράφει όλα στα παλιά του τα παπούτσια...
http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_7368.html






Ας δούμε τί γράφει η κοσμικούμπα Χριστίνα Πολίτη σήμερα.Έχει σημασία ένα σημείο αυτών που γράφει
Πολλές αλλαγές στο κεφάλι μου μέσα την εβδομάδα που πέρασε. Ολα ξεκαθάρισαν όταν έβλεπα από το μπαλκόνι μου τη Σταδίου να καίγεται.Γκρίνια, κρίση και προβλήματα. Αρα γιατί να μην αναζητάμε την ηρεμία όσο περισσότερο γίνεται.
 Οπως το θέμα που έβαλα και χθες παραδειγματικά στο μπλογκ μου, χάνουμε την ουσία.. Πρόσφατα βλέπω περιοδικά που αγάπησα να παίρνουν την κάτω βόλτα. Παρατηρώ αλλαγές, στα πάντα , στις θέσεις , συμπεριφορές κλπ. Εδώ και χρόνια -με ένα μικρό διάλειμμα- έγραφα στο Downtown. Ξαναξεκίνησα το καλοκαίρι με μεγάλα κέφια. Το τελευταίο τεύχος ήταν και το τελευταίο μου μέχρι να ανακάμψουν τα πράγματα.  Πιστεύω πως θα ανακάμψουν πολύ σύντομα! Εύχομαι να ξαναβρεθούμε όλοι , αγαπημένα πρόσωπα, «τάξη με συμμαθητές» κάπου αλλού σε ένα ιδανικότερο περιβάλλον. Ετσι δημοσιεύω και ..την τελευταία μου στήλη της οποίας τον τίτλο αφιερώνω σε πολλούς!
Mετατόπιση Προβλήματος είναι το μότο της εβδομάδας.Μία εβδομάδα που το ένα κακό επισκίαζε το άλλο αφού- πάρτε μία ανάσα- ξεκίνησε με τα Madwalk ,το σκάνδαλο των cupcakes πάνω στα στήθια της ημίγυμνης Δούκισσας Νομικού, το άγριο πέσιμο των trend setters στην Τατιάνα Στεφανίδου γιατί θεώρησε “κακόγουστη” την εμφάνιση της Nomi Ruiz με το Σάκη Ρουβά, την άφιξη της Amanda Lenore – Λεπόρ και όχι Λεπούρ , όπως έβαλαν στο “Πρωινό Μου”- λεπούρ είμαστε μόνο εμείς.. 


Και την προετοιμασία του γκλαμ τσιτσιδοσόου για τα γενέθλια της Patricia Field, την αγωνία και το αλληλοβρισίδι στο tweeter  μεταξύ αγνώστων για μνημόνιο και γενικά τα πάντα,το πένθος για το χαμό της Whitney Houston, τη μανιώδη ανάρτηση τραγουδιών της στο Facebook, το κάψιμο της Αθήνας, του αγαπημένου κινηματογράφου Αττικόν, των κτιρίων του Τσίλερ, το σκάσιμο του κόσμου από τα δακρυγόνα σε συνδιασμό με πολλά μπινελίκια προς Παπουτσή, την τελική εμφάνιση της Amanda Lepore στη σκηνή του Shamone σκηνοθετημένη από το Φωκά Ευαγγελινό μετά το ντεφιλέ του Απόστολου Μητρόπουλου – που είχε και μοδάτους τσολιάδες και που στόλισε διαδικτυακά την Τάτι παρέα με τον Αγγελο Μπράτη και τη Τζένη Χειλουδάκη- με φινάλε το “Thats what friends are for” της Dionne Warwick ,θείας της Whitney, αφιερωμένο από την Αννα Βίσση live στην Πατρίσια επί σκηνής. 


Να σταθώ στο Shamone, το νέο εστιατόριο κλαμπ του Φώτη Σεργουλόπουλου που έχει πολύ καλό φαγητό, σούπερ τιμές και συγκλονιστικά γλυκά


Επίσης στην εμφάνιση της Γιολάντας Διαμαντή στο Rex που δε της καίγεται καρφάκι πια για το Sfaira και όπου ο Βαγγέλης Περρής βρήκε το νέο του ταίρι στην ονείροξη όλων των αντρών Ελενα Παπαβασιλείου. 


Προσωπικά με όλα αυτά μου ρθε καταθλιψάρα που έκατσε αφού πρόλαβα να πάω να δω τη «Γυναίκα με τα Μαύρα», που ήτανατμοσφαιρική ψιλομπούρδα .Χάιλάιτ της εβδομάδας μου ήταν ένα δείπνο νωρίς στον Παπαδάκη με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Βασίλη Καλλίδη. Δεν τον ήξερα αλλά τον αγάπησα ακαριαία. Μου εκμυστηριεύτηκε το ειδικό μπαχαρικό που έβαλε στα μπιφτέκια στην Ελένη που τα κάνουν πεντανόστιμα και τον ξεζούμισα στις ερωτήσεις περί μαγειρικής. 


Η συζήτηση μετακινήθηκε στα ζώδια και το βραδυνό έγινε πετυχημένο πρωινό στο τσακ μπαμ αφού κι εκείνος κι εγώ υποφέραμε σουρεαλιστικές καταστάσεις με μία σελήνη στον υδροχόο, να!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Κάνε  Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
  1. Ο/Η Nellyλέει:
    Σχόλιο: εχετε συναισθηση της κατάστασης; ευχεστε να μην κλέισει ενα περιοδικό ποικίλης ύλης γιατι σας θλίβει ενα τέτοιο ενδεχόμενο αντι να μακαρίζετε την τύχη σας που ακόμα έχετε τη δυναότοτητα να πηγαίνεται για φαγητο σε γκλαμουράτα εστιατόρια και να σας αποσχολεί το madwalk και τα ζωδια. Θα μου πείτε ότι χρειάζεται να ξεφύγουμε…Συμφωνοι αλλά δεν νομίζω ότι το προβλημα ειναι να διορθωσουμε το πως προφέρουμε το επώνυμο μιας αγνωστης μεχρι προχτες παρουσίας… με όλο το σεβασμό αλλά ζείτε στον κόσμο σας.
  2. Ο/Η noelλέει:
    Συμφωνο με την Νελλυ αλλα και κατι ακομα. Για το μονο που λυπαμαι ειναι για τα ατομα που μενουν χωρις δουλεια και που ειναι απληρωτοι απο τον τοτε εργοδοτη τους εδω και μηνες. Να ειστε σιγουρη οτι σε λιγο καιρο τα αταλαντα ατομα που ειναι στην τηλεοραση δεν θα τους βλεπει ουτε η μανα τους με τα προβληματα που εχει το κοσμος και να δω μετα πως θα επιβιωσουν που εχουν μαθει να καλουν φωτογραφους ακομα και στα καθημερινά τους ψώνια. Πραγματικα πιστεύω ότι θα παθουν καταθλιψη και για να τα λεω αυτά να είστε σίγουρη ότι ξέρω πραγματα και καταστασεις. Υ.Σ. Καλά εκανες που λιγοστεψες τις μερες σου στο Πρωινο, δεν εχεις αναγκη να αναλλωνεσαι σε κατι τοσο βαρετο και δευτερο. Δεν είναι του στυλ σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου