Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ;


Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος - Περισσότερα άρθρα
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2012 11:30
Για το πρόστιμο στον Γιώργο Τράγκα σας τα έχουμε πει από χθες - εδώ. Να προσθέσουμε τώρα και τα εξής:

1) Το ύψος του προστίμου είναι, απ' όσες περιπτώσεις μου έρχονται στο νου, πρωτοφανές. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να έχει καταλογίσει τόσο μεγάλο πρόστιμο το ΕΣΡ σε ραδιοσταθμό.

 Άλλο η τηλεόραση, προσοχή, και άλλο το ραδιόφωνο... Μην μπερδευόμαστε. Θα ψάξω ενδελεχώς τιςαποφάσεις του ΕΣΡ και αν μου έχει ξεφύγει κάποια, θα την καταγράψουμε. 
Ιδού το ρεπορτάζ με μεγάλες ραδιοφωνικές... ποινές του ΕΣΡ

2) Βέβαια, δεν είναι 25 χιλιάδες ευρώ, τυπικά είναι 10 και 15 χιλιάδες. Μιλάμε όμως για το ίδιο... παράπτωμα, οπότε ουσιαστικά είναι ένα και το πρόστιμο (και όχι δύο).

3) Παλιότερα ο Σκάι 100,3 είχε δεχτεί ένα πρόστιμο 10 χιλιάδων(αν θυμάμαι καλά το ποσό, ελέγχεται αυτό, θα σας πω αργότερα /updateTo καταλογισθέν πρόστιμο ήταν 20 χιλιάδες ευρώ) αλλά ήταν για ένα... αδίκημα που επαναλήφθηκε κάποιες φορές και καταλογίστηκε, αφού πρώτα, είχαν προηγηθεί συστάσεις. Στον Γιώργο Τράγκα, άραγε, έγιναν συστάσεις;

4) Ο Γιώργος Τράγκας όντως ξέφυγε με τις εκφράσεις του. Κάποιες εξ' αυτών ήταν πράγματι για... μήνυση. Άλλο ετούτο όμως και άλλο να έρχεται μετά το ΕΣΡ και να το παίζει θεματοφύλακας της ηθικής μας. Έτερον εκάτερον.

5) Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε ευθέως για στημένο παιχνίδι. "Ενοχλεί, κάποιους, η άνοδος του Real" είπε on air. Και αναφέρθηκε -θεωρητικά- σε ανθρώπους που μπορεί και να είναι πληρωμένοιαπό ευθέως ανταγωνιστικό ραδιόφωνο. Nα είναι εργαζόμενοι σε αυτό. Ξέρει κάτι; Μπορεί να το αποδείξει; Διότι, ειδάλλως, όσα υποστηρίζει μοιάζουν με πυροτεχνήματα σε γάμους...

6) Το ΕΣΡ δεν θα πρέπει να πει ποιοι είναι εκείνοι που ενοχλήθηκαν; Να αποδείξει την ταυτότητα της ύπαρξής τους; 

Ότι είναι πραγματικοί βρε αδελφέ οι καταγγέλοντες... Δεν μπορεί να στηρίζεται σεανώνυμες καταγγελίες. Ούτε σε κουκουλοφόρους... 

Ακόμα και ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα το ήθελε, θα τους κατέβαζε τις κουκούλες όπως διατείνεται ο μέγας αρχηγός...

7) Και αν δεν είναι σωστό να δημοσιεύσει τα ονόματάτους (και συμφωνώ) δεν πρέπει τουλάχιστον να λάβουν γνώση οι υπεύθυνοι του σταθμού που θα αναγκαστεί να πληρώσει 25 (ολόκληρα) χιλιάρικα ευρώ; Και πότε ε, σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση στα media σαρώνει τα πάντα. Μέσα στην εποχή του το ΕΣΡ, πάντοτε επίκαιρο!

8) Είναι το δεύτερο πρόστιμο μέσα σε λίγες ημέρες που καταλογίζεται στον Real Fm. Είχε προηγηθεί εκείνο στην Ελληνοφρένεια (μόνο 3 χιλιάδες ευρώ όμως, μέσα στη φτήνεια η γνωστή σατιρική εκπομπή)...

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά σιγά μη σκιστεί καμιά καλτσοδέτα...
    Ας αναρωτηθούμε για ορισμένα πραγματάκια:
    1. τι είναι, από ποιους απαρτίζεται, ποια είναι η ηθική αλλά και τυπική νομιμοποίηση του "Ε.Σ.Ρ."?
    2. ποιος έκανε την καταγγελία? προσωπικά δεν με καλύπτει καθόλου η τιμωρία του οποιουδήποτε βασισμένη σε υποθετικές καταγγελίες "ακροατών".
    3. προσωπικά παρακολουθώ την εκπομπή του Τράγκα κάθε πρωί. Αν και έχω εντελώς διαφορετική θεώρηση για τους υπεύθυνους της κρίσης στην ελληνική κοινωνία και για το ξεπέρασμά της, δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε που αποκάλεσε την Μέρκελ "ξεκωλιάρα του Βερολίνου".
    4. καλή η προσπάθεια του "ανηψιού" Χατζηνικολάου να μεταφέρει την ευθύνη σε ... ανταγωνιστικούς σταθμούς. Το κύριο όμως ζήτημα είναι ένα: δεν επιτρέπεται η όποια κριτική στους εκπροσώπους των κατοχικών δυνάμεων!
    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή