Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο αποπροσανατολισμός του "ενός βρώμικου βουλευτή"

Να πώ πως συμφωνώ απολύτως με το άρθρο του Τετράδη γι αυτό και δεν έγραψα μια αράδα γι αυτό το θέμα,μη θέλοντας να συμμετάσχω στον αποπροσανατολισμό και την πλήρη υποτίμηση που επιχειρούν να μας κάνουν.

Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης
Το πιο εξοργιστικο ειναι,οτι τετοιες μερες,που εχουν σφαγιαστει οι μισθοι και οι συνταξεις και που η χωρα εχει υπογραψει μια τοσο ταπεινωτικη συμφωνια κατοχης,που συγκρινεται μονο με εκεινην του '41,η κοινη γνωμη αποπροσανατολιζεται απο την υποθεση ενος (!) βουλευτη!!


Η συντριπτικη πλειονοτητα των βουλευτων εχουν βρει αλλοθι πισω απο τον (!) γνωστο-αγνωστο,που εχει βγαλει εξω ενα εκατομμυριο ευρω (;),


και, με την αμεριστη βοηθεια πληθους δημοσιογραφων στα βλακοκουτια
,παριστανουν τους καθαρους πατριωτες,που εχουν ευαισθησιες και θυσιαζουν τις οικονομιες τους εδω στη χωρα απο εγνοια για τον Ελληνα πολιτη!!


Με πρωταγωνιστην τον σφαγεα του λαου Ε. Βενιζελο!!

Το βρωμεροτερο απ ολα ειναι,οτι για να φανουν οι βουλευτες σαν αμωμοι,και για να ουρλιαζει ο υπουργος Οικονομικων,δηθεν θιγμενος και αγανακτισμενος,ως αλλος καθαρτηρ του ρυπαρου συστηματος,εχει μεταβληθει η κινηση του βουλευτη σε παρανομη (!) στη συνειδηση του κοσμου και πεφτει σε δευτερη μοιρα το μειζον,που ειναι αν τα λεφτα εχουν αποκτηθει νομιμα!


Και ποσοι απο τους βουλευτες εχουν εισοδηματα,που ειναι αδηλωτα (μεταξυ και εκεινων που τωρα ουρλιαζουν) και ποσα απο τα ΑΔΗΛΩΤΑ ειναι εξω απο δω.


Οχι σε καταθεσεις,αλλα σε ομολογα και σε αϋλους τιτλους,που δεν βρισκονται!

Γιατι εξω απο δω εχουν βγαλει τα λεφτα τους παρα πολλες χιλιαδες Ελληνες,με πρωτους ολους τους κεφαλαιουχους με εκατομμυρια αδηλωτα,μεχρι ενα σωρο απο ελευθερους επαγγελματιες (επισης αδηλωτα) και νοικοκυραιους με κατι δεκαριες χιλιαδες κομποδεμα.

Ας μη μιλησουμε για την προστασια των προσωπικων δεδομενων,που εχει εφαρμογη μονο οταν προκειται να θιγει κανενας μεγαλονονος ή κανενα στελεχος του συστηματος.
Οταν προκειται για τιποτε κλεφτρονια και πρεζονια η φωτογραφιες φιγουραρουν φατσα καρτα.
Αυτη ειναι η Βουλη που θα "αναμορφωσει"τους Ελληνες και θα σωσει τη χωρα;

Σα δε ντρεπομαστε.

1 σχόλιο:

  1. Φονικό άρθρο! Με δυο σταράτες κουβέντες βάζει το "πρόβλημα" στις σωστές του διαστάσεις.
    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή