Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

«Εγώ έσωσα την χώρα» ή αλλιώς μετά το restart έκανα και Save…


Με αφορμή το προχθεσινό επεισόδιο μεταξύ νεαρών πολιτών και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων Θ. Οικονόμου επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά περίτρανα η αγανάκτηση των πολιτών για το άθλιο πολιτικό σύστημα που έχει διαλύσει την χώρα μας και τις ζωές όλων. 

Είναι απορίας άξιον πως οι νεαροί δεν τον «άρπαξαν» από τα αυτιά με αυτά που τους έλεγε ο Οικονόμου!!! 
Αυτοί του λέγανε πως πρέπει να κάνει κάτι για την ανεργία που μαστίζει τον λαό μας και ιδιαίτερα την νεολαία κι αυτός τους απαντούσε ότι έσωσε την χώρα. Και ένας λογικά σκεπτόμενος πολίτης αναρωτιέται, πως γίνεται 

τα λουκέτα στην αγορά να αυξάνονται συνεχώς, 

τα συσσίτια στις μητροπόλεις να έχουν υπερδιπλασιαστεί τα 2 τελευταία χρόνια, 

η ανεργία να έχει εκτοξευθεί σε ύψη ρεκόρ και να συνεχίζει την ανοδική πορεία χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι είναι κατ’ ουσία άνεργοι, 

στα σχολεία η συνάδελφός του και διασώστης επίσης της χώρας η Διαμαντοπούλου δεν έχει στείλει τα βιβλία και πολλά άλλα ευτράπελα που έχουν να συμβούν στην χώρα από την δεκαετία του ’50, και αυτός να λέει δημόσια χωρίς να ντρέπεται ότι έσωσε την χώρα!!! 

Δηλαδή αν δεν την έσωζε τι ακριβώς θα γινόταν;;; 

Με 7000 ευρώ το μήνα βουλευτική αποζημίωση, αυτοκίνητο, τηλέφωνα, ταξίδια, ενοίκια γραφείων και σπιτιών, διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία που τα πληρώνει το κράτος μπορώ να σου κάνω κι εγώ θεωρίες κ. Οικονόμου!!!

Αλήθεια, αυτή η περιβόητη τρόικα που επέβαλλε καθώς λέγεται να κοπεί η σύνταξη του παππού που έπαιρνε 400 ευρώ μετά από 30-35 χρόνια εργασίας, που πετσόκοψε μισθούς κι επιδόματα επί δικαίων και αδίκων, 
χαράτσωσε τον λαό με έμμεσους και άμεσους φόρους, γι αυτά τα προνόμια των βουλευτών δεν είπε τίποτα;;; 

Για την μείωση του αριθμού των τεμπελχανάδων στην βουλή δεν είπε τίποτα; 

Για μείωση των υπέρογκων αποδοχών τους δεν είπε τίποτα; 

Για κατάργηση των προνομίων τους που τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος δεν είπε τίποτα; 

Για τις χρηματοδοτήσεις, τα δάνεια και τα χρέη των κομμάτων δεν είπε τίποτα; 

Δηλαδή με τα 50 ευρώ της «υπέρογκης» σύνταξης των 400 ευρώ έσωσε και συνεχίζει να σώζει την χώρα ο κ. Οικονόμου; Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι για το 2012, μιας και τρόικας επιτρέποντος θα είναι χρονιά εκλογών, ο κόσμος που φωνάζει και διαμαρτύρεται σήμερα να μην ξεχάσει, όπως είθισται να γίνεται, ποιοι μας οδήγησαν ως εδώ από το ’81 και δώθε και να πράξουν αναλόγως. 

Όποιος πιστέψει ξανά σε κούφιες υποσχέσεις πολιτικάντηδων και κομματόσκυλων και ψηφίσει ξανά την τρόικα που μας κυβερνάει (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) είναι άξιος της μοίρας του.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-"Αλήτες! Έχετε αφήσει τον κόσμο χωρίς δουλειά!"-Φραστική επίθεση στον βουλευτη Θαναση Οικονόμου-VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου