Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Διαμαντοπούλου: “Νίκη του Λαϊκισμού οι πρόωρες εκλογές”


«Το διακύβευμα είναι εύκολα περιγράψιμο, πρέπει να αποφύγουμε την κοινωνική και οικονομική εκτροπή, να διατηρήσουμε σταθερά τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα ανασυγκρότησης
σε όλους τους τομείς και σε όλη την επικράτεια».

Στην συνέχεια αναφερόμενη στο ενδεχόμενο εκλογών σχολίασε πως οι γρήγορες εκλογές θα είναι μία «πρόσκαιρη νίκη του λαϊκισμού, και τωναντιμεταρρυθμιστικών δυνάμεων, οι οποίες συσπειρώνονται», ενώ όσον αφορά ανάγκη της Ελλάδος για την είσπραξη των 139 δισ. ευρώ, αλλά και την ευθύνη των κομμάτων για τον στόχο αυτόν είπε «Αν δεχόμαστε την ανάγκη των 139 δισ. και το θεωρούμε ότι δεν γίνεται χωρίς αυτά, είναι η στιγμή όλα τα Κόμματα όχι μόνο αυτά που είναι στην Κυβέρνηση αλλά και τα Κόμματα που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό δηλαδή και η Δημοκρατική Αριστερά και η Δημοκρατική Συμμαχία, να κάνουν τώρα, πριν υπογράψουμε, τις προτάσεις τους. Να βοηθήσουν αυτή την κοινή προσπάθεια που είναι η συνεργασία με τους δανειστές μας».
Τέλος κάνοντας μία πρόβλεψη για την επόμενη μέρα των εκλογών η Άννα Διαμαντοπούλου είπε πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η, η νέα κυβέρνηση πρέπει να είναι μία κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας έχοντας έναν πρωθυπουργό στα πρότυπα του Λουκά Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου