Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Με παράνομο όπλο γιαουρτιού απάντησε η Ντόρα!

Το περίφημο «Γιαουρτοπολυβόλο» που επισήμως βρισκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, χρησιμοποιησε η Ντόρα Μπακογιάννη για να αμυνθεί στην επίθεση των κουκουλοφόρων εναντίον της
Η σκηνή σοκ, όπου φαίνεται η Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά με το γαουτρτοπολυβόλο, αγνοώντας πάλι την λαϊκή ετυμηγορία!
Η σκηνή σοκ, όπου φαίνεται η Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά με το γαουτρτοπολυβόλο, αγνοώντας πάλι την λαϊκή ετυμηγορία!
Έντονα ερωτηματικά για τη νομιμότητα του συγκεκριμένου όπλου αλλά και και για το κατά πόσο η χρήση του δεν απαγορεύεται από τη διεθνή συνθήκη της Λωζάνης περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προκαλεί η απόφαση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας να το χρησιμοποιήσει το περασμένο Σάββατο για να απαντήσει στην ομάδα των κουκουλοφόρων που της επιτέθηκε.
Το συγκεκριμένο αυτόματο όπλο, παίρνει ειδικούς γεμιστήρες με γιαούρτι υψηλών λιπαρών, από αυτά που μπορούν να προκαλέσουν αυξημένη ζημιά και μπορεί να ρίξει μέσα σε ένα λεπτό, ποσότητα που ισοδυναμεί με 20 κεσέδες!
Σύμφωνα με την εταιρία «Propila_Retaliate» που το παράγει, το όπλο απευθύνεται σε πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα, που επιθυμούν να αμυνθούν σε επιθέσεις αγανακτισμένων εναντίον τους, με τα ίδια μέσα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εταιρία, οι παραγγελίες του συγκεκριμένου μοντέλου, έχουν ξεπεράσει παγκοσμίως κάθε ρεκόρ.
Πάντως, όπως καταγγέλουν εκπρόσωποι της ομάδας που επιτέθηκε στην πρώην υπουργό Εξωτερικών, η αγριότητα με την οποία αντέδρασε εκείνη και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της, είχαν σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός κουκουλοφόρου, ο οποίoς διακομίστηκε σε νοσοκομείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου