Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ


Aκου Νικο... μπορεις να ερθεις να δουλεψεις εσυ με αυτη την προταση... ειναι το ιδιο δελαστικη οσο και το δελτιο σου...μονο που ξεχασεις πως για να φτασει εκει το δελτιο... δουλευαμε αυτοι που επιτρεπεις να ξεφτυλιζει ο φιλος σου - συνεργατης σου Κουρης. 



Εμεις τα μονα γραμματια που θα βαζαμε στη ζωη μας ειναι μονο στον Κωτσοβολο και αυτα αφου εμεις αποφασιζαμε ποσο θελουμε να χρεωσουμε τον εαυτο μας.... 

Ακου Νικο, ειναι το ιδιο δελεαστικη η προταση του φιλου - συνεργατη σου, οσο και τα τροφιμα και η μαναβικη που μας φερνουν στο καναλι για να ταϊσουμε τις οικογενειες μας .μπορεις να ερθεις εσυ μαζι με τον φιλο - συνεργατη σου να δουλεψεις στο καναλι να μοιρασετε και τις βαρδιες σας... 



Ακου Νικο... δεν χρωσταμε 1 ευρω στον φιλο - συνεργατη σου... παρα μονο στη Δεη, στον Οτε, στην Τραπεζα, στα Φροντιστηρια, στα Ενοικια... αυτοι δεν παιρνουν επιταγες με 2 χρονια εξοφληση... αυτοι σε πετανε στο δρομο συναδελφε Νικο..


Οταν λοιπον θα σκεφτεις με το μυαλο σου και οχι με την ελλειψη σου να βγεις στο γυαλι που τοσο σου λειπει... μπορει και να καταλαβεις... οτι καλυτερα να ξαναμιλησεις οταν οι "δισκετες" θα φτασουν στις τραπεζες και θα εχει πατηθει το... ENTER !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου