Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΘΗΚΙ





Κακοποιημένα κατοικίδια ... Ψυχές χωρίς αξία για κάποιους ...
… για άλλους υπάρξεις που σκορπάνε βάλσαμο στη ψυχή των ανθρώπων και τους κρατάνε όρθιους στα προβλήματα της καθημερινότητας.


Η σύγκρουση ανεφάρμοστων ή αργοκίνητων νόμων με την αδυσώπητη πραγματικότητα: 
Εγκληματούν στην Ελλάδα του 2011 … Σκοτώνουν τα κατοικίδια με τον πιο απάνθρωπο τρόπο είτε για πλάκα είτε για ασήμαντες αιτίες … και στην ουσία τα πάντα να είναι με το μέρος των δολοφόνων.
Τα ΜΑΤ να τους φυλάνε από την οργή του κόσμου. Το ΕΚΑΒ να είναι εκεί σε 5 λεπτά να περιθάλψει τον τραυματία αυτουργό (άγνωστο μου είπαν πως τραυματίστηκε).
Η Δικαιοσύνη να εφαρμόζει πιστά όλα τα προβλεπόμενα δικαιώματα για το δολοφόνο.
Για το σκυλάκι που βρίσκεται με σπασμένο το κρανίο από μία βαριοπούλα το κράτος έχει προβλέψει τα πάντα αλλά … μόνο στα χαρτιά.
Μία ψυχή φεύγει … Αλλά είναι σκυλί … Εδώ η πολιτική έχει αποφασίσει την «ευθανασία» των πολιτών… Των ανθρώπων …. Για τα σκυλιά θα συγκινηθεί;


Ακούστε χαρτογιακάδες!!
Αυτοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν να θανατώσουν με βαριοπούλα ένα άκακο πλάσμα είναι το αυγό του φιδιού.
Αύριο θα χτυπήσουν εσάς ή τα παιδιά σας!
Λυπάμαι ειλικρινά για τη φωτό που μου στάλθηκε για τον αυτουργό ενώ γινόταν η προσαγωγή του. Μου είπαν ότι γλίστρησε κι έπεσε.
Ότι κι αν έγινε η πρότασή μου είναι οι «ανευθυνουπεύθυνοι» να αφήσετε τα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια σας , τη φιλαρέσκεια της εκλογής σας ή του διορισμού σας, και το ξυλοπόδαρο «θώκο» σας και μάθετε τι έγινε εκεί στο Μοσχάτο.
Ποιος σκότωσε ποιόν και πως
Ποιος οδεύει για ευθανασία και γιατί
Ποιος απειλεί μία ολόκληρη γειτονιά και όχι μόνον ... αν «μιλήσει»!
Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός και ποιος ανέλαβε την εκτέλεση
Κλείστε τα «παραθυράκια» για την ατιμωρησία του και όποιου άλλου εμπλέκεται!
Αν δεν μπορείτε να προστατέψετε τα άδολα πλάσματα πώς έχετε το θράσος να υποστηρίζετε ότι μπορείτε να κυβερνήσετε την ανθρώπινη ζούγκλα;
Η κατάσταση που επικρατεί στη κακοποίηση των ζώων στην Ελλάδα μπορεί να συγκριθεί μόνον με το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας του 1900!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου