Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Θα εκτελούσα όλους τους απεργούς στο Δημόσιο»













)


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σχόλια του παρουσιαστή της εκπομπής Top Gear, Jeremy Clarkson, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Μιλώντας για τους απεργούς του βρετανικού Δημοσίου, ο γνωστός παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: 
«Ειλικρινά, θα τους πυροβολούσα όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στα μάτια των
οικογενειών τους. Δηλαδή, πώς τολμούν να απεργούν όταν εξασφαλίζουν ‘’χρυσές’’ συντάξεις, ενώ οι υπόλοιποι πρέπει να δουλεύουμε;».
Τα σχόλιά του όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν σωρεία παραπόνων, ενώ φωτιά πήρε το Twitter όπου οι τηλεθεατές εκδήλωσαν την οργή τους.

Ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός John Prescott σχολίασε: 
«Γνωρίζω ότι ο Jeremy Clarkson αρέσκεται στο να αναστατώνει τον κόσμο, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος παίρνει 1,2 περίπου εκατ. ευρώ από τον δημόσιο τομέα». 

Το αριστερό blog «Labour Matters» ενθάρρυνε τους τηλεθεατές να παραπονεθούν απευθείας στο BBC και ανήρτησαν τα στοιχεία επικοινωνίας του BBC στο Twitter.



Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Clarkson διαμαρτυρήθηκε για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στα δρομολόγια των τρένων εξαιτίας των ανθρώπων που αυτοκτονούν στις σιδηροδρομικές γραμμές: 

«Χρησιμοποιώ μερικές φορές το τρένο για να έρθω στο Λονδίνο αλλά πάντα σταματάμε στο Ρέντινγκ. 

Και πάντα είναι επειδή κάποιος έχει πηδήξει στις γραμμές και κάποιος έχει σκοτωθεί. 

Και σκέφτεσαι γιατί σταματήσαμε; 

Επειδή χτυπήσαμε κάποιον; Αυτός είναι ο λόγος; 

Δεν θα τους γιατρέψει αυτό!». 

Στη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στην εκπομπή του BBC, ο Clarkson παρουσίασε το νέο του DVD και ανέφερε ότι είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το να βλέπεις τον «Piers Morgan να εκρήγνυται». 

Οι παρουσιαστές του «One Show», Matt Baker και Alex Jones, είχαν μείνει άναυδοι να ακούν τον Clarkson να εκφράζει τις απόψεις του, ενώ στο τέλος σημείωσαν ότι τα σχόλιά του είναι καθαρά προσωπικές απόψεις. 

Στο τέλος της εκπομπής ο Baker απολογήθηκε στο κοινό για το σχόλιο του Clarkson σχετικά με τις αυτοκτονίες κι ανέφερε πως δέχτηκαν αρκετά παράπονα από τους τηλεθεατές για τις δηλώσεις του παρουσιαστή του Top Gear.

Ο Clarkson είναι γνωστός για τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του. Το 2009 είχε αποκαλέσει τον Gordon Brown, ως «μονόφθαλμο ηλίθιο» και τον κατηγόρησε ότι ψεύδεται.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=108533&catID=7

1 σχόλιο:

  1. Αρκετά πια με τους σχεδόν διάσημους που είναι ικανοί να πουν οτιδήποτε προκειμένου να προκαλέσουν την προσοχή!!! Έχει παραγίνει πια το κακό μ'αυτούς. Αν τους αγνοούσαμε θα είχαν πέσει σε κατάθλιψη και θα ησυχάζαμε μια και καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή