Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παπαδόπουλε.....ΣΚΑΣΜΟΣ!

Ενώ η ανεργία ΘΕΡΙΖΕΙ,
ενώ συνάνθρωποί μας που μέχρι χτες ήταν οικογενειάρχες βρίσκονται πλέον ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στο δρόμο,
ενω τα συσσίτια έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ,
ενώ η κατάθλιψη έχει κυριεύσει τη χώρα,
ενώ οι αυτοκτονίες συνανθρώπων μας έχουν ξεφύγει από κάθε όριο

το καλοζωισμένο παιδί της κρατικής τηλεόρασης παραπονιέται γιατί του μείωσαν το .......μπάτζετ και δε θα μπορούν πλέον να αναποδογυρίζουν τραπέζια με φαγιά και δε θα γινονται τελείως λιάδα απ τις κρασοσυνάξεις.

Απολαύστε.....θράσσος



Σπύρος Παπαδόπουλος

«Για να μην ξεσπάσω, σηκώθηκα κι έφυγα»

Σπύρος Παπαδόπουλος-new
Για το τεταμένο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στον ίδιο και τη διοίκηση της Κρατικής Τηλεόρασης μίλησε οΣπύρος Παπαδόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Ο 56χρονος πρωταγωνιστής, σχολιάζοντας τις περικοπές που έγιναν στο budget της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Στην υγειά μας» που παρουσιάζει, μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ, ανέφερε: «Έγιναν απαράδεκτες περικοπές. Μας είχαν υποσχεθεί ένα 8%, μετά έγινε 15%, τελικά έγινε 23%. Πήγα να ρωτήσω ποιος το αποφάσισε, αλλά με κορόιδευαν και έδειχναν ο ένας τον άλλον. Για να μη ρίξω καμιά κουτουλιά σηκώθηκα και έφυγα».

Πώς αντιμετώπισε, όμως, την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η κρατική τηλεόραση, ως συνέπεια της γενικότερης δυσάρεστης κατάστασης στη χώρα μας; Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε: «Εγώ είπα στην αρχή "ας μην την κάνουμε, ρε παιδί μου". Ας μην την κάνουμε καθόλου, από το να γίνει με τέτοιες εκπτώσεις».



Ας θυμηθούμε και μια σχετική αναφορά απ το enimerosi24

MediaNews | 14/12/2008
Τι γίνεται στο «Στην υγειά μας»;
Ας αφήσουμε την ανεκδιήγητη επιμονή της ΝΕΤ να μη διακόψει το περασμένο Σάββατο την εκπομπή κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων επεισοδίων στην Αθήνα.
Ας αφήσουμε το σούπερ που πέρασε δυο φορές από το κάτω μέρος της οθόνης: «η Ξανθίππη Καραθανάση θα δώσει συναυλίες σε διάφορες πόλεις τις χώρας» (έτσι ακριβώς γράφτηκε!)
Ας αφήσουμε την αξιοπρεπέστατη παρουσία της Νόννης Ιωαννίδου που όμως εκείνη τη νύχτα έβγαλε το σακάκι της και ορμούσε ως ταύρος επάνω στην πίστα. 

Ποτάμια έρεε το αλκοόλ στο πλατό της εκπομπής άλλωστε...

Να αφήσουμε όμως και το αναποδογύρισμα των τραπεζιών και μάλιστα δυο φορές από τον Γιώργο Μοσχίδη και τους λοιπούς συνδαιτημόνες;

Να αφήσουμε τη ρίψη γαριφάλων στην πίστα; 

Το σπάσιμο των πιάτων;
Και ρωτάμε: 
Σε τι διαφέρει η εκπομπή «Στην υγειά μας» που χρυσοπληρώνουμε, από ένα κοινό μπουζουξίδικο; 


Για ποιο λόγο προβλήθηκε χθες επανάληψη παλιότερης εκπομπής ενώ είχε προαναγγελθεί αφιέρωμα στον Γιώργο Μακράκη;


 Η εταιρία παραγωγής της εν λόγω εκπομπής θα πληρωθεί και την επανάληψη;
........................http://enimerosi24.gr/index.asp?a_id=9&datefrom=20081209&dateupto=20081215..................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου