Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ALTER: Το τελευταίο οχυρό


Το FREE VOICE σε είναι εδώ για να συμμετέχει σε κάθε ελεύθερη αντίληψη αλλά και να παρακινήσει το κάθε Έλληνα που πιστεύει στη πραγματική δικαιοσύνη να κατανοήσει και να καταλάβει πως έχει την δύναμη να μποϊκοτάρει κάθε προϊόν που βγαίνει με το  "αίμα" των απλήρωτων εργαζομένων και να εξαφανίσει τέτοιους επιχειρηματίες που ονειρεύονται καθεστώτα δουλείας και όχι αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς.

Ο παραλογισμός των δημοσιευμάτων της ξεδιάντροπης οικογένειας Κουρή δεν έχει αρχή μα μήτε και τέλος.


Γι αυτό το λόγο τις επόμενες ώρες εδώ η συντακτική ομάδα του FREE VOICE θα δημοσιεύσει και προϊόντα και εταιρείες των συμφερόντων Κουρή και Γιαννίκου για να βοηθήσετε όλοι στο κλείσιμο και στην καταστροφή δυο ανθρώπων οι οποίοι για χρόνια πατούσαν επί πτωμάτων και κατέστρεφαν κάθε ανθρώπινη ψυχή κάθε επαγγελματία και πλήθος οικογενειών.

Μην φοβηθείτε ότι θα στερήσετε θέσεις εργασίας με το μποϊκοτάζ σας. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και εκεί για μήνες αλλά φοβούνται όμως πίσω από εκβιασμούς και ανθρώπους που λυμαίνονται τα γνωστά τσιράκια τον χώρο των ΜΜΕ και επιβιώνουν με το τίποτα.

Τόλμησε λοιπόν σήμερα ο αρχιεργάτης της διαπλοκής και ο αρχηγός των εκβιαστών να μιλήσει για τους εργαζόμενους και για τον απλό λαό, που εμπιστευόταν αυτούς τους εργαζόμενους, τόσο καιρό δίνοντας του τηλεθεάσεις και παχυλά έσοδα στις εταιρίες του.
Γιατί όλοι εμείς και εσείς πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν είναι το πρόσωπο μπροστά από τις κάμερες ο πρωταγωνιστής, αλλά η ομάδα που κρύβεται πίσω από αυτό. Τα βαρύγδουπα ονόματα που βάφουν τη φάτσα τους για να βγουν στο γυαλί δεν θα άξιζαν τίποτα αν δεν είχαν ικανές ομάδες να τους πλαισιώνουν και να τους προβάλουν στους τηλεθεατές.

Ας πιάσουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή κ. Κουρή και κ. Γιαννίκο
από την εποχή που το ALTER είχε ως βασικό του μέτοχο τον κ Αθανασούλη και την εταιρεία ΑΛΤΕΚ (Altec)
Οι τοίχοι στο μέγαρο Μαξίμου έχουν μνήμη μόνο που δεν μιλούν όταν το 2001 απειλούσες θεούς και δαίμονες για το ALTER και πως το πείρες εκβιάζοντας τον Σημίτη και τον Αθανασούλη.
Οι τοίχοι λένε πως ήσασταν μαζί στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού όταν έγινε η μοιρασιά και μάλιστα ένας τοίχος μας είπε πως εμπλεκόταν και ο συγχωρεμένος ο Λαμπράκης με τον ΔΟΛ με τον οποίο δεν διατηρούσες και τις καλύτερες σχέσεις.
Κέρδισες το ALTER βάζοντας τον Γιαννίκο Διευθύνοντα Σύμβουλο δίνοντας του και ένα 25% πακέτο μετοχών με την απαίτηση πως δεν θέλεις τίποτα αφήνοντας την διοίκηση εν λευκώ πάνω του και ζητώντας κάθε μήνα 700.000 ευρώ το θυμάσαι;
Αν όχι παρακάτω θα σου το θυμίσουμε εμείς και οι τοίχοι φυσικά!
Το πόσο καθαρός επιχειρηματίας και στέλεχος ήταν ο Γιαννίκος το γνώριζες...Ήταν παλιός στις καταστροφές εταιρειών.

Το διοικητικό συμβούλιο γνώριζε και προσυπέγραφε ομοφώνως το 2003 και για 6 χρόνια την έγκριση κοινοτικού πακέτου για πληρωμή το 80% του συνόλου της μισθοδοσίας προς το κανάλι. Σε αυτό προστίθεται κάθε εταιρική παροχή που είχε ως ΜΜΕ το τηλεοπτικό κανάλι από κρατικά κονδύλια.

Το παραπάνω αποδεικνύει το πόσο ψεύτης είσαι και μέσα από την εφημερίδα σου που παραπαίει από πωλήσεις και καλό είναι να μηδενιστεί γιατί ο κόσμος έχει γνώση και μνήμη μέχρι το τελικό της κλείσιμο.

Γνωρίζατε και οι δυο πάρα πολύ καλά τον κύκλο που έκανε η αγορά κάθε προγράμματος αφού περνούσε μέσω διοικητικού συμβουλίου με αποτέλεσμα κάτι που κόστιζε 5€ να παίρνει 1000% πάνω η αξία του.
Το τελευταίο το γνώριζαν όχι μόνο εσύ και οι μέτοχοι αλλά και η πλειοψηφία των διευθυντικών θέσεων αφού χρειαζόταν η αντίστοιχη υπογραφή για να γίνει πράξη η  κάθε ενέργεια.
Γνώριζες και γνωρίζεις τα τιμολόγια διάσημων νοσοκομείων και πλαστικών χειρουργών, αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, έξοδα παραστάσεως για νύχτες οργίων με πληρωμένα στόματα από το τμήμα ηθών οι οποίοι σήμερα ομολογούν το ουκ είδαν...
Με την δική σου υπογραφή φτιάχτηκε ένα ψυχαγωγικό τμήμα με υπέρογκα ποσά φτάνοντας το μήνα 40,000 ευρώ όπου η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος λάμβανε μέχρι προσφάτως ενώ είχε σταματήσει από την θέση της εδώ και καιρό και η οποία δεν βγάζει κουβέντα για το ALTER παρά κρύβεται πίσω από το συγκινητικό τοίχος του ότι είναι μανούλα για τα μάτια του απαίδευτου λαού.
Αλήθεια αυτά τα ποσά στο κάθε άτομα ήταν φορολογητέα;
Τι ρωτάω αφού ξέχασα ακόμα ότι ο εισαγγελέας κοιμάται ακόμα, θα ξυπνήσει όμως κάποια στιγμή…
Για την ιστορία να θυμίσουμε πως εκτός από τον παχουλό μισθό των 40.000 ευρώ που έπαιρνε η διευθύντρια  του ψυχαγωγικού προγράμματος, χειροδίκησε σε συνάδελφο τεχνικό η οποία ήταν άξια στη δουλειά της με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό από την συμπεριφορά της εν λόγου κυρίας αλλά και αυτό δε το θυμάσαι λογικά!
Όπως και επίσης πως είχε εν λευκώ άδεια να προσλαμβάνει κόσμο δίνοντας υπέρογκα ποσά για την δουλειά τους χωρίς να τα αξίζουν τις περισσότερες φορές (ένα άτυπο φαγοπότι στις πλάτες των πραγματικά εργαζομένων του ALTER).
Και φυσικά ποιος ξεχνά πως ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης πέρα από τη συμμετοχή του σε πάρτι οργίων και τα 50.000 ευρώ που τσέπωνε το μήνα από το Πάσχα του 2010 απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπάθησε να φιμώσει blogs όπως τον καρχαρία κλπ. Αυτός ο διευθυντής ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έκανε τίποτα μέσα στο κανάλι τίποτα. Το μοναδικό που έκανε ήταν μόνο να φωνάζει και να απειλεί. Ένας μανάβης πρώτης κατηγορίας.

Σε κράτος δικαίου κ. Κουρή και κ. Γιαννίκο μετά από μια τέτοια συμπεριφορά το κανάλι σας θα ήταν παρελθόν καιρό πριν. Αλλά δυστυχώς για τους εργαζόμενους του ALTER δεν υπάρχει κράτος δικαίου.


Για να μην θυμίσουμε άλλα υπέρογκα ποσά που είναι γνωστά στο ευρύ κοινό που έπαιρναν πολλού διευθυντές αλλά και παρουσιαστές δίχως ακόμα και σήμερα ο εισαγγελέας να εξετάσει τα οικονομικά κίνητρα και το ύψος της φορολογίαw αυτών των ανθρώπων.
Μήπως να σου θυμίσουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έκαναν τίποτα στο ALTER και υπήρχαν μόνο για να εποπτεύουν την σωματειακή οργάνωση αλλά και τους εργαζομένους; Την ξέρεις την τέχνη του εκβιασμού και του εκφοβισμού μόνο που στο ALTER είχες να κάνεις με άντρες και όχι με πουτάνες πιστές που ακόμα και σήμερα τις έχεις εκεί στο Κόντρα να βρίζουν καθημερινά ανθρώπους της τέχνης της γνώσης και της παιδεία που είχε ως εργαζόμενους το ALTER... κι εκεί την πάτησες γιατί και αυτές σταμάτησες να της πηδάς έστω και τώρα με βοηθήματα χαπάκια για να σου λένε καλημέρα.

Και να που έφτασε το Πάσχα του 2010 για να επιστρατεύσεις λύσεις πάλι με την κεφαλλονίτικη πονηριά σου αλλά τόσο χάνοι που είναι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι καλά κάνεις και καλώς κάνεις που τους ευχαριστείς να σου θυμίσουμε και που τους έλεγες πως δεν είχες ιδέα και πως το είχες παραδώσει εν λευκό με αντάλλαγμα την είσπραξη 700.000 ευρώ το μήνα (όπως το αναφέρουμε και πιο πάνω), αλήθεια φορολογήθηκες για αυτό το ποσό; 


Να αναφέρουμε φυσικά πως  σαφώς και οι περισσότεροι πληρώθηκαν και το κρύβεις για να μην χαλάσουν την εικόνα τους. Μόνο ένας δεν πληρώθηκε και αυτό θα καταλάβει το κοινό ποιος είναι μιας και όλοι οι υπόλοιποι πληρώθηκαν γι αυτό το λόγο και ξεκίνησαν το νέο πρόγραμμα και ξαναπληρώθηκαν για να εξαφανιστούν μέχρι σήμερα και να μην λένε κουβέντα και να έχεις την χαρά να τους ευχαριστείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου