Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ-ΕΙΝΑΙ αποκαρδιωτικό και μόνο να το σκέφτεσαι



Θύματα προπαγάνδας

Το είδαμε και αυτό! 
Τον ελληνικό λαό ν' ανακουφίζεται και να αισιοδοξεί, επειδή την προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας ανέλαβε ως νέος πρωθυπουργός ο κ. Λ. Παπαδήμος, 
εκλεκτός του διεθνούς κεφαλαίου, 
τραπεζίτης του Σημίτη και
σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου...
ΕΙΝΑΙ αποκαρδιωτικό και μόνο να το σκέφτεσαι, ότι τελικά υπό την αφόρητη πίεση των κέντρων εξουσίας, που ασκούν την προπαγάνδα, η κοινή γνώμη χάνει εντελώς τον μπούσουλα και καταλήγει να χαίρεται γι' αυτό που λίγο πριν επ' ουδενί θα ήθελε να συμβεί.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στα απάνθρωπα μέτρα που φέρνει στην Ελλάδα και το λαό της το δεύτερο Μνημόνιο, ως εγγυητής του οποίου επιστρατεύθηκε ο κ. Παπαδήμος.
Δεν τα αντέχει αυτά τα μέτρα ο Ελληνας, που ήδη έχει γονατίσει από τα προηγούμενα.
Ομως υπό την απειλή τής μη εκταμίευσης της 6ης δόσης και με το φόβο της εξόδου από το ευρώ και της «ανεξέλεγκτης πτώχευσης», που έντεχνα του καλλιέργησαν, είδε τον Παπαδήμο ως σωτήρα! 
Γιατί θα τον γλίτωνε από τα χειρότερα...
ΕΤΣΙ λοιπόν διέλαθε την προσοχή του, ότι ουσιαστικά είχε και πάλι μπροστά του την ίδια εκείνη κυβέρνηση, που τον οδήγησε στα ανυπέρβλητα αδιέξοδα και την καταστροφή, διανθισμένη με μια νότα από Ν.Δ. (που, προσοχή, απλώς στηρίζει την κυβέρνηση αλλά δεν κυβερνάει!) και μια νότα από το κόμμα του Καρατζαφέρη (που, άραγε, κυβερνάει χωρίς να στηρίζει την κυβέρνηση;).
ΑΛΛΑ ακόμα και γι' αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα, ο μέσος γενναιόδωρος Ελληνας είχε μια καλή κουβέντα να πει:
«Το παρήγορο είναι ότι έτσι όπως στριμώχτηκαν στην κυβέρνηση όλοι μαζί, δεν θα μπορούν να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ, της αρπαγής, γιατί ο ένας θα προσέχει τον άλλον»!
Ναι, όπως ακριβώς έγινε και το '89...
ΓΙΑ όλα αυτά όμως δεν φταίει μόνο ο αποπροσανατολισμός, που επιτυγχάνεται μέσω της προπαγάνδας και της τρομοκρατίας.
Φταίει και η έλλειψη εναλλακτικής, που στερεί από μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού τη δυνατότητα να εκφραστεί πολιτικά και να ελπίζει.
ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ αυτά και σε προηγούμενο σημείωμα. Η τράπουλα είναι μπανισμένη από το κεφάλαιο και τα μίντια, έτσι ώστε στην πολιτική να προχωρούν, όχι οι απλώς αρεστοί, αλλά οι απολύτως ελεγχόμενοι.
Γι' αυτό και ξεμείναμε με τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη, οι οποίοι στα δύσκολα πήραν εντολή να κάνουν πέρα για να εισβάλουν οι εφεδρείες του συστήματος, περιβεβλημένες την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων!
ΗΔΗ έχει αρχίσει να συζητείται ότι οι εκλογές, που υποτίθεται ότι συμφωνήθηκαν για τον Φλεβάρη καλό θα ήταν να γίνουν αργότερα. 

Και ο λαός δεν φαίνεται να αντιδρά. 

Γιατί, είπαμε, δεν έχει εναλλακτική και γιατί η συντονισμένη προπαγάνδα τον έχει φέρει στο σημείο να βλέπει τον Παπαδήμο και να λέει: «σαν αυτός να μου φαίνεται κάπως καλύτερος από τους άλλους»!
ΕΤΣΙ θα βαδίσουμε από εδώ κι εμπρός.
Με εκβιασμούς,
πλαστοπροσωπίες,
απάτες
και ψέματα.
Και την ελπίδα της επιβίωσης να μη μας εγκαταλείπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου