Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΤΑΙΟΜΕΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ;


«Κατά το παρελθόν από τους εχθρούς του Εθνους ηκούσθησαν πολλά ως κατακραυγή εναντίον του δήθεν δυναστεύοντος την χώραν ξένου κεφαλαίου. (...) Είναι κραυγή των εχθρών της πατρίδος.

Προσέξατε λοιπόν. Δεν υπάρχει εκμετάλλευσις του ξένου κεφαλαίου διά την χώραν μας.Υπάρχει βοήθεια του ξένου κεφαλαίου,την οποίαν.σύμφωνα με τα σημερινά ανθρωπιστικά δεδομένα και σχήματα δια την ανάπτυξιν των σχέσεων των χωρών της Δύσεως και του ελευθέρου κόσμου γενικώς παρέχει η μίαν χώραν προς την άλλην δια ν'αναπτυχθεί και ευημερήσει ο λαός της"


Ειπώθηκε τον Απρίλιο του 1968,στα εγκαίνια του έργου της Μεγαλόπολης όπου τη λιγνιτικη εκμετάλλευση την είχε δώσει σε γερμανικές εταιρίες:την KRUP και SIEMENS.

Το ίδιο άτομο είπε επίσης

"Ευρισκόμεθα προ ενός κυκεώνος θεσμών,με αποτέλεσμα η παρανομία και η φαυλότης να αποτελούν θεσμικόν καθεστώς.Δεν πταιει συγκεκριμένως κανείς.Πταίουν τοσοι πολλοί,ώστε να ηδυνάμεθα συμπεριλαμβάνοντας και τη συνυπευθυνότητα και την ενοχήν ως ευθύνιν,να είπωμε ότι πταίομεν ΑΠΑΝΤΕΣ οι Έλληνες".

Διαβάστε επίσης τί έγραφε ένας Αμερικανός διακεκριμένος δημοσιογράφος,ο κύριος  Σούλτσμπέργκερ,ο οποίος διετέλεσε μια απ'τις επίσημες βιτρίνες στο δημοσιογραφικό χώρο της CIA.

Εγραφε τότε,στην INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE και αναμετάδιδε το 1972 η εφημερίδα ΒΡΑΔΥΝΗ:
"Οι Έλληνες έχουν την βολικήν συνήθειαν να αιτιώνται τους ξενους δια τα ελαττώματά των.Πολλοί δε,απευθύνουν ευθύνας εις τις ΗΠΑ δια την υποστήριξιν των προς την ελληνικήν κυβέρνησιν.
Ηδη εσημειώθησαν ορισμένα δυσάρεστα επεισόδια,φιλονικία από ορισμένους και ξυλοδαρμοί.
Δεδομένου μάλιστα ότι σε ορισμένα απ'αυτά αναμίχθησαν και νέγροι,εις τους Έλληνας εξεδηλώθη
απροσδόκητος ρατσισμός"
Δείτε επίσης-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ
http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/09/o_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου