Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟ ΧΕΙ ΧΟΥΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ

Δείτε τί είχε συμβεί πέρυσι.

Τι απαντάει η Ελεονώρα Μελέτη σε όσους κρίνουν τις διακοπές της.

Το γραφείο Τύπου του Star εξέδωσε δελτίο με το οποίο ανακοίνωνε τη λήξη των εκπομπών της Ελεονώρας Μελέτη για φέτος και το οποίο ανέφερε τους προορισμούς των διακοπών της:


«Όσο για διακοπές η Ελεονώρα αποφάσισε μέρη μακρινά και
εξωτικά αλλά και μεγάλες δόσεις από Επτάνησα. Πρώτος προορισμός το Μπάλι, επιστροφή για κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου και μετά πάλι Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα Ταϊλάνδη.».

Οι πανελίστες βάλθηκαν να κατακρίνουν την προκλητική ανακοίνωση εν μέσω κρίσης, όμως η Ελεονώρα έσπευσε να απαντήσει και να διευκρινίσει μέσω του troktikou ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου: «Πρόκειται για μία ατυχή στιγμή στην κατά τα άλλα άψογη σχέση μου με το γραφείο τύπου του σταθμού, που σίγουρα δεν είχε πρόθεση να με... θίξει.

Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά ξέρετε ότι ουδέποτε θα ανακοίνωνα επίσημα τα καλοκαιρινά μου σχέδια είτε πήγαινα διακοπές στο εξωτερικό είτε στο λιμάνι του Πειραιά. Και επειδή υπήρξαν και εκείνοι που βιάστηκαν να με κακοχαρακτηρίσουν ως προκλητική, καθαρά για την ιστορία, προορισμοί όπως το Μπαλί και η Ταυλάνδη θεωρούνται από τους πλέον οικονομικούς προορισμούς του εξωτερικού, ενώ οι προσφορές και τα πακέτα που υπάρχουν κάνουν τα μέρη αυτά εξαιρετικά ανταγωνιστικά αν όχι και πιο οικονομικά, από "ντόπιες" διακοπές.

Αυτό να το λάβουν υπόψιν οι Ελληνάρες επιχειρηματίες και να επαναπροσδιορίσουν τις τιμές στα νησιά που είναι γνωστό πως συχνά, με εξαιρέσεις πάντα, κάνουν τις διακοπές στη χώρα μας είδος πολυτελείας. Κ επειδή η ζωή θέλει χιούμορ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, παίρνω να κλείσω εισιτήρια!!! Εύχομαι καλό ήρεμο κ ξεκούραστο καλοκαίρι σε όλους μας.»
May 2010http://www.roufianos.com/showthread.php/59950-%CE%A4%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82.

---------
Κι επειδή δεν συνηθίζει "να ανακοινώνει τις διακοπές της" κι επειδή το δελτίο τύπου πέρσι δεν ήταν  όσο αναλυτικό έπρεπε,φέτος μας έκανε ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ.Γιατί φέτος είχε  ΚΑΙ ΤΟΥΙΤΤΕΡ!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου