Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ







































































http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/546845/giati-den-prepei-na-psifiso-ton-adoni-georgiadi-stis-ekloges

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών «κοσμεί» με τη συμμετοχή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει φροντίσει να προμηθεύσει με πλούσιο υλικό τους ψηφοφόρους κατά τη θητεία του, τόσο στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος όσο και στο υπουργείο Υγείας, ώστε να μην κάνουν το λάθος και... τον ψηφίσουν.
Πριν, λοιπόν, οι ψηφοφόροι της Β΄ Αθηνών μπουν στο παραβάν, για τις βουλευτικές εκλογές 2015, θα πρέπει να έχουν στο νου τους κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές από τον πολιτικό βίο του κ. Γεωργιάδη:
- «Μαέστρος» στην τρομολαγνεία, στις 23/12/2014, δηλώνει: «Είναι πιθανό να βγούμε εντός τριμήνου εκτός ευρώ».
- Τρεις μήνες νωρίτερα, στις 23/9/2014, είχε δημιουργήσει σάλο με την κατ΄ουσίαν προτροπή προς τους πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά: «Όχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;» 
- Στον ανασχηματισμό του Ιουνίου είχε εγκαταλείψει το υπουργείο Υγείας, ως ο υπουργός που κατάφερε να στρέψει όλο τον υγειονομικό κόσμο εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης, μέσα σε έναν μόλις χρόνο:
Συγχωνεύσεις μονάδων υγείας, δραματική υποστελέχωση του ΕΣΥ, προϋπολογισμοί λειτουργικού «λουκέτου» στα νοσοκομεία, πλήρης αποδιοργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, πλαφόν στη συνταγογράφηση, καταβαράθρωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, φαρμακεία-σούπερ μάρκετ και ντελίβερι φαρμάκων, εκτόξευση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα, ήταν τα κύρια θέματα που διαμόρφωσαν την ατζέντα του ως υπουργού Υγείας και δημιούργησαν ακραίες συνθήκες υγειονομικής κρίσης.
- Παραδεχόμενος τις τραγικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού, αλλά και βασικών ειδών στα δημόσια νοσοκομεία, χαρακτηρίζει «γελοία» (!) την κατάσταση στο ΕΣΥ, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega», στις 2/6/2014 και αφήνει άπαντες άφωνους.
- Θαυμαστής της Άνγκελα Μέρκελ και της πολιτικής της, συχνά-πυκνά εκθείαζε τη «βοήθεια» που προσέφερε η Task Force και η τρόικα στην Ελλάδα. Μία από αυτές τις φορές ήταν στις 28/4/2013, όταν εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον υπουργό Υγείας της Γερμανίας για τη συμβολή του γερμανικού υπουργείου στη μεταρρύθμιση της Υγείας στην Ελλάδα.
- Ένα μήνα πριν, στις 27/3/2014, υπενθύμιζε στον ελληνικό λαό ότι «είμαστε ήρωες όσοι ψηφίσαμε το μνημόνιο». 
- Στις αρχές του έτους, η «έμπνευσή» του για το εισιτήριο των 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία δημιούργησε ακόμα και ενδοκυβερνητικούς τριγμούς, «αδειάστηκε» από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έγινε ανέκδοτο στα χείλη του Μπέπε Γκρίλο, όμως παρέμεινε αμετανόητος. Στις 17/1/2014 δήλωνε ότι «το '25ευρω' ήταν ένα σωστό μέτρο και ασφαλώς λάθος η απόσυρσή του».
- Λίγο νωρίτερα, είχε κατηγορήσει ως «τζαμπατζήδες» όλους τους Έλληνες που πληρώνουν τόσα χρόνια εισφορές και απαιτούν το αυτονόητο, να έχουν δημόσια και δωρεάν υγεία, λέγοντας ότι η έννοια του «τζάμπα» είναι αυτή που καταστρέφει τη δημόσια υγεία και πως «ό,τι σου παρέχεται τζάμπα, δεν το εκτιμάς κιόλας»!
- Το νέο έτος είχε μπει με σύσσωμο τον υγειονομικό κλάδο στους δρόμους, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να χαρακτηρίζει «έκτρωμα» το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, και τον ίδιο να γίνεται δεκτός με «γιούχα» και διαμαρτυρίες από ασθενείς και εργαζόμενους, στις επισκέψεις του σε νοσηλευτικά ιδρύματα. 
- Οι ασθενείς, από την άλλη, σε ποσοστό 40% αναγκάζονταν να κόβουν από το φαγητό τους για να ανταποκριθούν στις αυξημένες συμμετοχές στα φάρμακα, που έφερε η πολιτική Γεωργιάδη και η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης σε μη βιώσιμα επίπεδα, οδηγώντας την υγεία στην Ελλάδα, με σταθερά βήματα, στη βαλκανιοποίηση...
Αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης... Ο πιο μνημονιακός... αντιμνημονιακός που ανέδειξε ποτέ η ελληνική πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Και τα δέκα σημεία που μόλις διαβάσατε είναι οι δέκα βασικότεροι λόγοι για τους οποίους δεν τον ψηφίζουμε την Κυριακή.


1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά, μήπως όλοι αυτοί οι γέροι τρέχουν στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων της ΝΔ γιατί έχει τζάμπα φαϊ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή