Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τι ζούμε Jesus μου και Christ μου!







































Έχετε παρατηρήσει την Μαρία Σαράφογλου που δεν αφήνει θέμα και βίντεο ασχολίαστο και πετάει σχεδόν πάντα ατάκα μετά; Βρε τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει… Τον Νίκο Στραβελάκη! Μόνο τα ντεσιμπέλ τρόμου που δεν του έχει ξεπατικώσει η άτιμη!
 Και ευτυχώς δηλ, διότι θα ήταν σαν να χτύπαγε κάθε μέρα ο εγκέλαδος με 7αρια!
 Κατά τα άλλα, το woman… κάντο όπως ο αντίπαλος! Και φαίνεται ότι το κέρδισε το δελτίο!

Τζετ λάγκ 
Πάντως για να σας αποκαλύψουμε τη θολούρα μας φέτος, τρομάξαμε να συνέλθουμε! 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάναμε understood ότι πρέπει να μαζευόμαστε σιγά σιγά από τις διακοπές, όταν βλέπαμε Τρέμη επιστροφή στο δελτίο με εκτυφλωτικό μαύρισμα και… φρεσκαδούρα πρόσωπο! 
This year, με το ζόρι να ξεκουνήσουμε! 
Τη μία Σαράφογλου, την άλλη Στραβελάκης, πού να συντονιστούμε και εμείς οι έρμοι ότι τέλειωσε το summer και τούτοι είναι οι «βασικοί»!


Παρλαπίπας 
Τι περίπτωση βρε guys μου πια αυτός ο Λιάγκας. Έχει καταντήσει αστεία υπόθεση. 
Μα εκεί που πλακωνότανε όλη την ώρα και ειρωνευόταν πολλές φορές χωρίς λόγο και αφορμή την Μανωλίδου, τώρα βαρύγδουπα να συνεργάζεται μαζί της στο ραδιόφωνο; Έλεος βρε husband! 
Τούτος έχει το σύνδρομο τελικά του κομπλεξικού που τα χώνει και κριτικάρει αρνητικά, 
μόνο και μόνο για να ασχοληθούν μαζί του. 
Κρα κάνει ο άνθρωπος!


Έρχεται 
Το γέλιο πάντως το μεγάλο και το τρανό θα είναι ένα με την πάρτη του. 
Να χάσει ή τουλάχιστον να τσιτωθεί σημαντικά, από τον Σεφερλή του Mega! 
Όχι τίποτα άλλο, αλλά να το δούμε κι αυτό! Αυτός που κοπανάει όλη την ώρα ότι δεν μιλάει για τα νούμερα (και όλο βρίσκει ευκαιρία για να μας τα αραδιάζει) τώρα να τον κάνουν να… παραμιλάει! Φάση θα έχει!


Ζωγράφισαν 
Τι άλλο έχει χιούμορ; Το δελτίο Τύπου του «E» για την απόκτηση της Ελεονώρας Μελέτη! Πολύ γέλιο και δω! Ειδικά η φράση τους ότι «αφήνει πίσω της τα τηλεοπτικά τετριμμένα και επιστρέφει στην έρευνα»! Ναι, guys αυτή τα άφησε! Τα βρόντηξε! 
Την αφήσανε θέλετε να πείτε, τα μονοψήφια για την ακρίβεια! 
Αλλά το πολύ γέλιο, ήταν που αράδιασαν ένα κατεβατό με το βιογραφικό της! 
Το στόλισαν τόσο λαχταριστό που απορούσες πώς και την πρόλαβαν από το CNN! Κινήθηκαν γρήγορα προφανώς και τους έπιασαν στον ύπνο! Αλλιώς δεν εξηγείται!


Ντόιν! 
Εμείς το έχουμε ξαναπεί! Με το τόσο Facebook και με αυτά που βλέπουμε, θα τον κάψουμε τον εγκέφαλο! Κάντε hear τώρα τι παίχτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου όταν η Λίνα παύλα Ζιζέλ Δρούγκα αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του προφίλ της με αυτήν.

Τι ζούμε Jesus μου και Christ μου!
Γκντουπ 
Ο χαμός με τα θαυμαστικά τού πόσο όμορφη και κουκλάρα είναι! Μιλάμε για πανζουρλισμό! Καλά και τη φωτο με την πόζα που επέλεξε δεν τη σχολιάζουμε έτσι; Μωρέ να μας το θυμηθείτε, τούτη θα την κερδίσει στο τέλος το μόντελινγκ! Θα λιώσει η journalist τα γοβάκια της στις πασαρέλες! Τι ζούμε Jesus μου και Christ μου!

Το volume μην ξεχνιέστε εσείς για καταπληκτικό songάκι… και εδώ είμαστε!
Αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου