Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ-Χρήστος Καϊστριώτης

Επετειακό υλικό για τα 40 χρόνια της ΝΔ
Αφού ψήφισε κάθε εξοντωτικό νομοσχέδιο τώρα μας λέει ότι έχει μάθει να ζει και με 1.500€ (video)






















































Η κυβέρνηση τρομοκρατεί με bank-run και η φτώχεια αγγίζει το 60% του πληθυσμού
http://kaistriotis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_30.html
Πολύ ενδιαφέρον το τελευταίο Σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική, αγαπητοί φίλοι. Αρκεί να σου αρέσουν τα θρίλερ και οι αιμοδιψείς βρυκόλακες ή οι όμορφες μουσικές και οι άνθρωποι που αγωνίζονται!
Για τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών τους! Το ενδεχόμενο να σου αρέσουν και τα δυό, είναι κι αυτό πιθανό, αρκεί οι βρυκόλακες να συνδράμουν μόνο στην ενεργοποίηση της αδρεναλίνης, ενώ οι αγώνες των ανθρώπων, να  προκαλούν εσένα να τους συνδράμεις, πριν ο τρόμος εισβάλει και στην δική σου αυλή!
Ο Σαμαράς και το επιτελείο του, αποφάσισαν να κάνουν τα σαράντα τους στην Κασσάνδρα. Οι ίδιοι λένε πως πρόκειται για τα σαρακοστά τους γενέθλια. Όλοι οι άλλοι, Μνημόσυνο το λένε!
Γιατί όμως επέλεξαν την όμορφη Χαλκιδική και το «Άθως Παλάς» για τις Τελετές τους; Για τις μισές τουλάχιστον, αφού οι άλλες μισές θα γίνουν  στην Αθήνα, το  επόμενο Σαββατοκύριακο!
Γιατί[λένε] εκεί έγινε και η πρώτη τους σύναξη. Τότε που ο Εθνάρχης τους, μάζεψε στη Νέα Δημοκρατία χιλιάδες βρυκόλακες της Χούντας, ντύνοντας τους με δημοκρατικό μανδύα, τόσο δημοκρατικό όσο και ο μανδύας που φορούσε ο ίδιος! Σε κάθε περίπτωση, ο μανδύας είναι μόνο μανδύας!
Αυτοί οι βρυκόλακες του «δημοκρατικού» Καραμανλή, είναι οι γεννήτορες των σημερινών, εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας! Σε αρκετές περιπτώσεις είναι οι ίδιοι!
Δεν είναι κακός λόγος αυτός που επικαλούνται, για την επιλογή της Χαλκιδικής, δεν είναι όμως ο μόνος.
Ο σημαντικότερος είναι πως η περιοχή ανήκει στην Βόρεια Ελλάδα, που εδώ και δεκαετίες θεωρούν φέουδο και κάστρο τους.
Από τότε δηλαδή που πέρασαν φωτιά και τσεκούρι κάθε αντιφρονούντα, μετά την λήξη του εμφυλίου πολέμου!
Όταν άδειασαν την ενδοχώρα από τα ¾ του πληθυσμού της, με διωγμούς, εξορίες, προσφυγιά, εσωτερική και εξωτερική μετανάστευση!
Απέκλεισαν αυτούς που απέμειναν, με συρματοπλέγματα από τον άλλο κόσμο και στις εκλογές  τους πήγαιναν με βήμα για να ψηφίσουν!!
Ώστε να γίνουν οι Βόρειοι «Εθνικόφρονες» και να απορούν  ακόμα οι Νότιοι για τον συντηρητισμό τους.
Μαζεύτηκαν εκεί οι βρυκόλακες, για να δείξουν και στους «από πάνω» Έλληνες, πόσο περήφανοι είναι για τον συνεταιρισμό τους με τους Πασόκους, στον κοινό στόχο!
Την καταστροφή της χώρας και την εξαθλίωση του λαού της! Στόχος που απομένουν κάτι ψιλά, για να στεφθεί «υπό πλήρους επιτυχίας», όπως θα έλεγαν οι βρυκόλακες, παλιοί και νέοι!
Πήγαν όμως εκεί, τα διαχρονικά διψασμένα για αίμα Βαμπίρ και για έναν άλλο λόγο.  Επειδή απέναντι είχαν μαζευτεί Άνθρωποι, πολλοί Άνθρωποι, χιλιάδες Άνθρωποι, που έπιναν και τραγουδούσαν, γελούσαν και φώναζαν, διαδήλωναν την απόφαση τους να ζήσουν, στον τόπο που γεννήθηκαν, στον τόπο που ερωτεύθηκαν, στον τόπο που κολύμπησαν, στον τόπο που αγάπησαν! Στην Ιερισσό και στην Παναγιά, στα Νέα Ρόδα και στην Ουρανούπολη, μα και στο μαρτυρικό Στρατώνι!
Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά, πως τέτοιες συνάξεις των Ανθρώπων, τέτοιες συνάξεις της Ζωής, ερεθίζουν τους Βρυκόλακες και ζητούν αίμα κι άλλο αίμα!!
Οι φωνές και τα τραγούδια των Ανθρώπων τους τρέλαιναν κι ας τους χώριζε η Σιθωνία, γιατί ξέρουν καλά πως καμιά στεριά και καμιά θάλασσα, κανένα βουνό και κανείς φόβος δεν σταματά τους Ανθρώπους, όταν αποφασίζουν ν’ αγωνιστούν!
Είχαν όμως και εσωβρυκολακικά προβλήματα, αφού κάποιοι «νοήμονες» απ’ αυτούς, σαν ποντίκια που νοιώθουν πως το καράβι έχει μπατάρει, έστειλαν μήνυμα στην κλίκα του Αντωνάκη και του είπαν πως ακόμη και ο Βρυκολακισμός, χρειάζεται που και που αναβάθμιση!!
Μέχρι και ο Τζιτζικώστας του τράβηξε το αυτί και του θύμισε το «όραμα» Καραμανλή:

Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση.

Κάποιοι άλλοι, σαν τον Αβραμόπουλο και την Μπακογιάννη, διάλεξαν άλλους προορισμούς, πολλοί «αρρώστησαν» κι έμειναν σπίτι, μερικοί δεν βρήκαν την Χαλκιδική στον χάρτη, οι Φασίστες όμως του Αντωνάκη ήταν όλοι εκεί!
Εκεί και 26 άτομα της ΝΕΡΙΤ, για την κάλυψη του επικήδειου!!
Εκεί και το ακροδεξιό «ΒΗΜΑ», που τα είδε όλα ρόδινα!!
Εκεί και η μισή λύση του προβλήματος του χρέους!
Μέσα σε μια αίθουσα ξενοδοχείου! Με ένα απλό «Πόθεν έσχες»!!

Η άλλη μισή, ήταν στα σαράντα του ΠΑΣΟΚ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου