Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μπαρμπαρούσης στη Βουλή




Ένας ψηφοφόρος του Μπαρμπαρούση



Τρολολολολολόοοοο




9 σχόλια:

  1. Τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.Η ΑΠΟΥΣΑ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ?ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟς ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙ?ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ?ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΑΝΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΝΑ ΟΥΖΟ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

      Διαγραφή
  4. SHGA MHN PSHFHSOUME THN BANA MPARMPA....MPARMPAROUSH GIATI ETSY GOUSTAROUME...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ(ΑΠΡ 27 03¨32)ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ,ΜΟΝΤΕΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΨΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ????ΔΦΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.ΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή κυρία Μίνα,
      ούτε το ότι είναι κτηνοτρόφος πειράζει, ούτε η καταγωγή του έχει σημασία. Ούτε (σαφώς) το επάγγελμα ή η απασχόληση στοιχειοθετούν κριτήρια ικανότητας. Και ένας ηθοποιός το ίδιο με ένα τραγουδιστή όπως και ένα γιατρό ή δικηγόρο μπορούν κάλλιστα να εκπροσωπήσουν τους πολίτες στο κοινοβούλιο.
      Για τον συγκεκριμένο ... κ. Τραμπάκουλα η ένσταση βρίσκεται στο γεγονός ότι κατεβαίνει υποψήφιος με μια οργάνωση που δρα στα όρια της νομιμότητας και φυσικά δεν πιστεύει στην Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
      Αντώνης (vantonios)

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ 38 ΧΡΟΝΙΑ...ΛΗΣΤΕΥΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..Ε ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
    3. adoni etsi gamaei to ksiromero.....

      Διαγραφή