Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΜΕ,Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ-VIDEOS


(δύο η ώρα το μεσημέρι)
Κατέβηκα χτες το μεσημέρι στο Σύνταγμα κατά τις 2 και το περιδιάβηκα ολόκληρο.
Οπως θα δείτε και στα βίντεο,το ΠΑΜΕ εχει καταλάβει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ,έχοντας κάνει περιφρούρηση στη ΒΟΥΛΗ και σε άλλα σημεία.

Αφού πέρασα από αρκετά σημεία της διαδήλωσης,παρέμεινα στο μπλοκ των δασκάλων που ήταν και το πιο ζωντανό.Κατά τη διάρκεια που ήμουνα εκεί,ξεκίνησαν τα επεισόδια απ την άλλη πλευρά,προς την Μ.Βρεττάνια.



Επεχείρησα να τραβήξω αλλα δυστυχώς τα πλάνα είναι μακρυά.Πάντως έπεφτε ανελέητο ξύλο.
Δυστυχώς εκείνη τη στιγμη φουλάρισε η κάρτα της φωτογραφικής μηχανής κι αναγκάστηκα να αποχωρήσω.

Οσοι είδαμε τα βίντεο των γεγονότων,την περιφρούρηση της Βουλής απ το ΠΑΜΕ εν είδη ΜΑΤ,την οικειοποίηση του Συντάγματος,τα ψέματα που διέρρευσαν,νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι το ΚΚΕ παραμένει ένα άκρως Σταλινικό κόμμα και συνειδητοποιούμε πώς θα φερόταν στους αντιφρονούντες αν ο μοι γένοιτο κατελάμβανε ποτέ εξουσία.


Προσέξτε στην ανακοίνωσή τους πως στοχοποιεί το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  και πώς περνάνε το μήνυμα στους οπαδούς τους πως αυτό το κίνημα (που όπως είδατε στο βίντεο και σε όσους τους ξέρουν,αποτελούνται από απλους ανθρώπους,πολλές γυναίκες και ειναι άτομα που φεύγουν απ τη βολή του σπιτιού τους και τρέχουν νύχτες με τα κρύα ,σε διόδια,σε νοσοκομεία για να μην πληρώνει ο κόσμος,σε δικαστήρια κι αποτρέπουν κατασχέσεις σπιτιών)ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ.

Ευτυχως που στη σημερινή εποχή υπάρχουν και τα βίντεος γιατί αν βασιζόμασταν στην πληροφόρηση που δίνει το ΚΚΕ ζήτω που καήκαμε.

Εγώ συγγνώμη,αλλά μ αυτό το απολίθωμα δε θέλω να έχω σχέση.

Τόσον καιρό έχω δεί πολλά που δε μ άρεσαν αλλά μπροστά σε όλα αυτά που ζούμε τα παρέβλεπα.Τέλειο έλεγα δεν ειναι κανένα κομμα και πρέπει να κάνω και τα στραβά μάτια σε μερικά πράματα.
Αλλά αυτό που συνέβη προχτές και ΚΥΡΙΩΣ χτες,ξεπερνά τα όρια.




(Εδώ ξεκινάνε τα επεισόδια)




Κάτι που ξέχασα να πώ είναι ότι και το μπλοκ των δασκάλων μιλούσε πολυ άσχημα για το ΠΑΜΕ.Πριν συμβούν τα επεισόδια.

Είχε απομονώσει τον κόσμο και δεν τον άφηνε να προχωρήσει κι αυτός ο αυταρχισμός ενόχλησε πολύ.Το Παμε φερεται σα να ειναι η περιουσια φυλή που αν αναμιχθεί με τους....πληβείους θα μολυνθεί

Δείτε τί έγραψα στις 19-10-2011

ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΓΛΑΡΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/10/blog-post_5680.html







Αγωνιστης του Π.Α.Μ.Ε...στο καθηκον του..κτυπαει τους παντες απο το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ...μεχρι κουκουλοφορους...στοιβαρος και θεριακλης..!!!...ξεκουρασε αρκετες ωρες τα ΜΑΤ.



Kι ομως....αυτοί είναι ΚΝΙΤΕΣ.Ξεκουράζουν τους ματάδες





Καληνυχτώ... με μια όχι και τόσο ωραία φωτογραφία: Απεικονίζει έναν "κουκουλοφόρο" που επιτίθεται σε ένα τσούρμο ακάλυπτους ειρηνικούς διαδηλωτές του ΠΑΜΕ!!
Την πραγματικότητα πρέπει να τη βλέπουμε κατάματα, όσο σκληρή κι αν είναι.
Αναρωτιέμαι, αν τελικά χρειαζόμαστε μια ενότητα με τα ΚΝΑΤ, για τη ανατροπή όσων κυβερνούν με τα ΜΑΤ...
Σκεφτείτε το και προβληματιστείτε κι εσείς! Είμαι έτοιμος να ακούσω την άποψή σας... Δεν είμαι σίγουρος, όμως, αν θα μπορέσω να αποδεχτώ μια τέτοια ενότητα...

Τώρα με την Αλέκα και το ΠΑΜΕ, οι μπάτσοι έξω θα γυρνάνε..
Δουλειά δεν έμεινε γι' αυτούς στο ΠΑΜΕ βρήκαν αδελφούς 



Άδωνις Γεωργιάδης: "Το ΚΚΕ με εντυπωσίασε, λειτούργησε καθεστωτικά προστατεύοντας το κοινοβούλιο"




Το "Κινημα" του Δεν Πληρώνω, το οποίο ήταν αυτό που επιτέθηκε πρώτο (φραστικά και σωματικά) στους εργαζόμενους διαδηλωτές με το ΠΑΜΕ, ώστε μετά από λίγο να ξεπηδήσουν από πίσω τους, οι δολοφόνοι. Μάλιστα άνθρωποι του "Δεν Πληρώνω" για να κρύψουν τις ευθύνες τους, την ώρα που η επίθεση των κουκουλοφόρων βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, κατέγγελναν σε τηλεοπτικούς σταθμούς πως το ΠΑΜΕ εμποδίζει τους 100διαδηλωτές του Δεν Πληρώνω, να ανηφορίσει στην ήδη ασφυκτικά γεμάτη Αμαλίας και να κάνει κατάληψη των Ανακτόρων. Δεν τους έφτανε που από τον Μάη μέχρι σήμερα, είχαν όλο τον χώρο του Συντάγματος στην διάθεσή τους, ώστε να ρίξουν τις μούντζες της ζωής τους (?!?!) και έβριζαν το ΠΑΜΕ διότι δεν ήταν εκεί (!!!!!), αλλά ήθελαν και σήμερα αυτοί οι 100 νοματαίοι, με φασιστικό τρόπο να σπάσουν την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, ώστε να εισχωρήσει το κάθε φασισταριό που κρύβεται στο "κίνημά" τους και να μπει ελεύθερα ανάμεσα στους εργαζόμενους διαδηλωτές.





Όσο και να επιμένετε στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ .... ένα είναι το σίγουρο : ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !

2 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΛΛΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ..
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΣΕ ΛΑΟ..
    ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΩΣΤΑΡΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
    ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΑΠ ΤΑ ΣΚΑΤΑ,,
    ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΜΠΡΑΒΟ ...ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ..
    ΑΣΤΕΙΟΙ...ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ..ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΚΑΤΣΙΑ..
    "Εργάτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια εγω δεν μπορω να καταλαβω μερικα πραγματα, οσο καλοπροαιρετα κι αν προσπαθω να τα δω:
    1. Ειδα διαδηλωσεις των πολιτων στο Συνταγμα και οι ανθρωποι που εβλεπα ηταν ολων των ηλικιων, που ειρηνικα (εστω και αναποτελεσματικα) εξεφραζαν την διαμαρτυρια τους για τις πολιτικες εξελιξεις. Αναμεσα σ' αυτους εισχωρουσαν και τα διαφορα "ξενα" στοιχεια, οι κουκουλοφοροι, που δεν ξερω την προελευση τους, ξερω ομως οτι στοχος τους ειναι προφανως να προκαλουν αναστατωση, συμπλοκες και την ακομψη και σε καποιες περιπτωσεις τραγικη επεμβαση της αστυνομιας. Μεχρι εδω οκ.
    Οι ΠΑΜΕ τι πηγαν να κανουν σ' αυτη τη συγκεντρωση τελικα; Διαμαρτυρια; Με κρανη και "σημαιες"; Απο ποιον ηθελαν να προστατευτουν; Οχι απο την αστυνομια, αφου οι ιδιοι ζητησαν να μην παρεμβει...Αλλα; Απο τους 50 κουκουλοφορους; (οι ιδιοι του ΠΑΜΕ λενε οτι ειναι μια "χουφτα" ανθρωποι και ομως δεν τους πιανει η αστυνομια)...Απο τους πολιτες;!!!!
    2. Αφου αυτο ηταν διαμαρτυρια γιατι δεν αφησαν τον κοσμο να περασει αλλα συμπεριφερθηκαν, οπως οι ιδιοι δεν αρνουνται- σαν να ειχαν το αποκλειστικο προνομιο της διαμαρτυριας; Αυτο που εκαναν προφανως φανηκε στα ματια ολων, και πρωτα απο ολους στους ιδιους τους πολιτικους, σαν προστασια της Βουλης ωστε να διεξαχθει χωρις απροοπτα η ψηφοφορια. Αλλωστε τους ευχαριστησαν γι' αυτο.
    3. Πως γινεται να βριζουν την αστυνομια και απο την αλλη να εχουν τοσο αγαστες σχεσεις ωστε να συνεννουνται και να "ρυθμιζουν" την ενδεχομενη παρεμβαση της; Τι σχεση αγαπης και μισους ειναι αυτη δεν καταλαβαινω....
    4. Οσο καλες προθεσεις κι αν εχουν εγω οταν τους ακουω να μιλουν τρομαζω. Μου δινουν την εντυπωση οτι αν ποτε ερθουν στην εξουσια δε θα τολμαει κανεις να εκφρασει την αποψη του η να διαφοροποιηθει πολιτικα. Θα τον περιμενουν ξυλο, βασανισμοι και εξοριες....Οντως ειναι αληθεια οτι "οι λαοι που ξεχνουν την ιστορια τους ειναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν".

    Συγνωμη για την ανωνυμια αλλα εχω οικογενεια...και φοβαμαι τους "σωτηρες" μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή