Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ανθρωπάκος αρνείται να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη αφού για το «έγκλημα» ποτέ δεν ξέρει τίποτα (αναγνωρίζοντας έτσι ότι είναι μειωμένου καταλογισμού;) και φορτώνει τα πάντα στους πάντες (ακόμα και στον σκύλο του Peanut)



Ο Ανθρωπάκος του Ράιχ είναι σήμερα ένοικος στο Μαξίμου και δεν είναι απλά ένας απολύτως αναντίστοιχος και -ως εκ τούτου- καταφανώς επικίνδυνος πρωθυπουργός αλλά κρίνεται ανεπαρκής ακόμα και για θυρωρός της Ηρώδου Αττικού 19. Ένας Ανθρωπάκος ο οποίος για κάθε πολιτικό «έγκλημα» που διαπράττει (και διαπράττει κατά συρροή και αμετανόητα) επιρρίπτει την καθολική ευθύνη στους άλλους (ΣΥΡΙΖΑ, Τούρκους, Πούτιν) στους «άλλους» (Κοντολέων, Δημητριάδης, Μαρινάκης) και στον…… Χατζηπετρή!

Βάζει στο αρχείο τον φάκελο εμπλεκόμενου -στο σκάνδαλο της Novartis- υπουργού, στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν πολύ μεγάλα «αδιευκρίνιστα» χρηματικά ποσά, και στέλνει στο ειδικό δικαστήριο τον πρώην υπουργό Παπαγγελόπουλο και την Εισαγγελέα Διαφθοράς Τουλουπάκη για παράβαση καθήκοντος. 

Στο ίδιο σκάνδαλο (Novartis) ενοχοποιεί τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, τους οποίους αποκαλεί «κουκουλοφόρους», τους απειλεί ότι θα τους βγάλει τις «κουκούλες» και ταυτόχρονα υπόσχεται στα όργανα της Ε.Ε. ότι θα ψηφίσει την σχετική οδηγία περί προστασίας τους και το πράττει αφού έχει κλείσει βολικά γι’ αυτόν την υπόθεση και έχει ακυρώσει τις μαρτυρίες.

Παραλείπει στο μεταφρασμένο έγγραφο του FBI το όνομα ενός πρώην υπουργού (που αναφέρεται ρητώς ως εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο Novartis) ) και στην συνέχεια κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έστησε σκευωρία για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους, τους οποίους η δικαιοσύνη απάλλαξε. 

Με την «λίστα Πέτσα» μοίρασε αφειδώς κρατικό χρήμα για να φτιάξει έναν ολόκληρο στρατό προπαγάνδας, διόρισε στρατιές δημοσιογράφων στην ΕΡΤ μετατρέποντας την τηλεόραση από δημόσια σε κρατική, επέβαλλε οικονομική ασφυξία για να κλείσει Μέσα Ενημέρωσης που δεν είναι φιλικά στον ίδιο, η εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Καραϊβάζ βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι, αποκαλεί από το βήμα της βουλής βραβευμένους δημοσιογράφους «υπόκοσμο» και «συμμορία» και όταν οι RSF (δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα) κατατάσσουν την χώρα μας στην θέση 108 της ελευθερίας του τύπου (πίσω από 50 δικτατορίες) τους αποκαλεί «σκατά».

Ονομάζει «οικονομική θαύμα» την κοινωνική καταστροφή χάριν των ολιγάριθμων μεγαλοσυμφερόντων που εξυπηρετεί και τα καταγγέλλει (“Δε μασάμε στα επιχειρηματικά συμφέροντα που ενοχλήσαμε”) όταν τον βγάζουνε στη σέντρα γιατί τα χαλάσανε στην μοιρασιά.
 Παρακολουθεί ακόμα και με παράνομα λογισμικά πολιτικούς αρχηγούς, πολιτικούς αντιπάλους, υπουργούς του, εισαγγελείς, αρχηγούς της αστυνομίας, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, τις συζύγους, την ιδιωτική τους
ζωή και καλύπτεται πίσω από το «απόρρητο» για λόγους «εθνικής ασφαλείας», αρνούμενος να προσέλθει στην βουλή και να απαντήσει στις 5 επίκαιρες ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα και ονομάζει την δημοκρατική εκτροπή και το παρακράτος του «Novartis No 2» κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «σκευωρία» και επικίνδυνα μικροκομματικά παιχνίδια.

Ενοχοποιεί τα θύματα του και θυματοποιεί τον θύτη (εαυτό του).

 Ο Ανθρωπάκος αρνείται να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη αφού για το «έγκλημα» ποτέ δεν ξέρει τίποτα (αναγνωρίζοντας έτσι ότι είναι μειωμένου καταλογισμού;) και φορτώνει τα πάντα στους πάντες (ακόμα και στον σκύλο του Peanut). Μία φορά ζήτησε «συγγνώμη» (χωρίς να εξηγήσει γιατί) και άλλη μία μίλησε για «λάθος» (χωρίς να πει που έγινε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου