Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Σιωπή στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για τις επικοινωνίες Γεραπετρίτη – Φουρθιώτη

 

 


https://tvxs.gr/news/ellada/siopi-sta-filokybernitika-mme-gia-tis-epikoinonies-gerapetriti-–-foyrthioti

Εντύπωση προκαλεί η “σιωπή” της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ αναφορικά με τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες μεταξύ του Μένου Φουρθιώτη και του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπόδικος παρουσιαστής με ανάρτησή του απόγευμα της Κυριακής είχε  δημοσιοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «διαφημίζοντας» τη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας μετά από καιρό στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, που είχε ρωτήσει στη Βουλή τον Γ. Γεραπετρίτη για τις σχέσεις του με τον Μ. Φουρθιώτη.

Από τη μεριά του, ο ίδιος ο Γιώργος Γεραπετρίτης παραδέχθηκε ότι του τηλεφώνησε, κάνοντας λόγο για «απάντηση στις οχλήσεις τους όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Μένιος Φουρθιώτης με νέα ανάρτησή δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία όπου απεικονίζονται μηνύματα που αντάλλαξε με τον υπουργό, όπου ο ίδιος μάλιστα του εύχεται χρόνια πολλά.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτ αλλά και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενώ σε κάποια -όπως το Πρώτο Θέμα- φιλοξενείται (αρκετά χαμηλά κι όχι στην πρώτη σελίδα) μόνο μια  δήλωση του υπουργού Επικρατείας.

Ενδεικτικά οι πρώτες σελίδες κάποιων ιστοσελίδων αλλά κι μεγάλων εφημερίδων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου